Prikaži sve 3 rezultate

Show sidebar
Zatvori

Kaciga LIVALL Smart BH51M Black (vel. L)

350.92KM Sa PDV-om
LIVALL BH51M je višenamjenska lagana kaciga koja kombinira sigurnost i povezanost. S 270 ° autoinduktivnom LED rasvjetom, uključujući svjetla usmjerena, daljinski upravljač na upravljaču, stereo zvučnike i Bluetooth za povezivanje sa pametnim telefonom, ova je kaciga savršena za gradska putovanja. Ugrađeni stereo Bluetooth zvučnici i vodootporni mikrofon bez ruku omogućavaju slušanje muzike u pokretu, odgovaranje na pozive i preslušavanje GPS uputstava do odabranog odredišta. Da bi pametna kaciga LIVALL BH51M bila još sigurnija u slučaju nesreće, na njoj se nalazi ugrađeni žiroskop s tri ose koji aktivira SOS upozorenje na vašem pametnom telefonu, a koji se zatim šalje označenoj osobi po vašem izboru (zajedno s vašom GPS lokacijom).
Zatvori

Kaciga LIVALL C20 PLAVA (vel. M)

172.36KM Sa PDV-om
Kada se odlučite za vožnju biciklom, skateboardom ili skuterom po gradu, također morate razmisliti o sigurnosti. Kaciga C20 tehnološki je napredak u sigurnosti i zaštiti vozača. Kompaktan i lagan, sa 12 utora za bolji protok zraka. LED svjetla na stražnjoj strani kacige omogućuju nekoliko načina osvjetljenja, uključujući signalizaciju kočionog svjetla. Vidljiv je na udaljenosti većoj od 100 metara. Trajanje baterije, ako lampica neprestano gori, iznosi 26 do 36 sati. Kaciga se automatski isključuje u praznom hodu 20 minuta. Kaciga je takođe vodootporna prema IPX4 standardu. Pametne funkcije takođe uključuju opciju aktiviranja otkrivanja pada, SOS alarma i LED osvjetljenja. Funkcija SOS alarma nije obavezna i može se aktivirati u postavkama aplikacije LIVALL Riding App. na pametnom telefonu.
Zatvori

Kaciga LIVALL SH50L White (veličina L)

163.68KM Sa PDV-om
Kad se odlučite za vožnju biciklom, skejtbordom ili romobilom po gradu, također morate razmišljati o sigurnosti. Kaciga SH50L je kompaktna i lagana, sa 12 utora za bolji protok zraka. LED na stražnjoj strani kacige omogućuje višestruko osvjetljenje, uključujući svjetlo kočenja. Vidljiv je na udaljenosti većoj od 100 metara. Trajanje baterije, ako lampica neprekidno svijetli, je do 36 sati, a vrijeme čekanja je oko 180 dana. Kaciga se automatski isključuje kad se odmarate 20 minuta. Kaciga je također vodootporna prema IPX4 standardu.