Prikaži sve 3 rezultate

Printer za naljepnice BROTHER QL-810WC

429.04KM Sa PDV-om
SAŽETAK Brzi printer naljepnica povezuje se s Windows/Mac racunarom, pametnim telefonom ili tabletom putem USB ili bežicnog povezivanja. Ugradeni softver P-Touch Editor Lite iznimno je jednostavan za korištenje - jednostavno prikljucite printer na racunar, kliknite ikonu kako biste pokrenuli softver te oblikujte i ispišite naljepnice. Zahvaljujuci naprednom mehanizmu za ispis i posebnom rolom naljepnica, možete ispisivati i naljepnice crno-crvene boje bez potrebe za tintom ili tonerom. Kada otkrijete da možete ispisivati naljepnice dužine do 1 m pomocu integrisanog rezaca i kontinuiranih rola naljepnica, lako je razumjeti zašto je QL-810Wc idealan izbor za urede, radne grupe, službe/odjele za preuzimanje i slanje pošte te recepcije.

Printer za naljepnice BROTHER QL-800

290.16KM Sa PDV-om
SAŽETAK Brzo ispišite naljepnice s vašeg Windows/Mac racunara putem printera visoke brzine. Zahvaljujuci integriranom softveru za oblikovanje naljepnica P-touch Editor Lite, rad s tim modelom je jednostavan - samo ga prikljucite na racunar, kliknite ikonu za pokretanje softvera i pocnite oblikovati i ispisivati naljepnice. Takoder možete koristiti napredni softver za izradu naljepnica P-touch Editor i dodati crticne kodove, slike i druge napredne znacajke. Crno-crveni ispis koji ne traži tintu ili toner - što je idealno za isticanje važnih informacija na naljepnici. Ugradeni rezac omogucuje velicinu naljepnice sve do 1 m u dužinu kod korištenja kontinuirane role naljepnica. QL-800 je odlican odabir za uredske radnike kojima treba brz i pouzdan printer adresnih naljepnica.

Printer za naljepnice BROTHER QL-600B

210.80KM Sa PDV-om
SAŽETAK Promišljen, kompaktan dizajn QL-600B printera naljepnica omogucava vam da ga postavite bilo gdje na radnu površinu i povežete s Windows ili Mac racunarom putem USB-a. Pomocu softvera P-touch Editor za oblikovanje naljepnica (besplatno preuzimanje) možete naljepnicama dodati tekst, slike, crticne kodove, okvire itd. Koristite ugradeni rezac i kontinuirane DK role za izradu naljepnica dužine do 1 metra, pogodnih za oznake i banere. Dostupna je i velika paleta rola s rezanim naljepnicama, stoga je ovaj printer naljepnica zaista odlican!