Prikaz 1–12 od 33 rezultata

Show sidebar
Zatvori

Ruksak Port CHICAGO EVO 13/15,6″ Anti-Theft + USB priključak

136.40KM Sa PDV-om
Ruksak Chicago EVO je posebno dizajniran ruksak, koji osim što Vam nudi siguran prenos uređaja do 15,6", ima i Anti-Theft zaštitu sa posebnim sistemom zatvarača. Također, ovaj ruksak se izdvaja od drugih zbog toga što ima USB priključak, kako bi mogli lagano puniti bateriju Vaših uređaja (powerbank ne dolazi uz ruksak). Modernog izgleda, izuzetno praktičan i siguran, ovaj ruksak predstavlja vrhunski izbor za svakog ko želi da izgleda elegantno, dok mu je oprema koju nosi u potpunosti sigurna.
Zatvori

Torba Port TOKYO III 15,4″ za laptop i mobilni printer

131.44KM Sa PDV-om
Profesionalna torba za računare sa više zasebnih odjeljaka je dizajnirana za nošenje i zaštitu opreme. Ono što čini ovu torbu specifičnom je posebni pretinac za printer ili projektor. Prednji i stražnji džepovi s patentnim zatvaračima omogućuju veoma lak pristup telefonu, olovkama, posjetnicama, punjačima... Torba je napravljena od čvrste balističke najlonske tkanine koja obećava izdržljivost u različitim uslovima.
Zatvori

Ruksak Port MANHATTAN 15/17″

130.20KM Sa PDV-om
Manhattan je poslovni, veoma izdržljiv ruksak, koji nudi optimalnu zaštitu za Vaš prenosni računar. Ima podstavljenu unutrašnjost, pretinac za tablete od 10", te dvostruke pretince sa organizatorom za pohranu dokumenata i pribora. Logotip i patentni zatvarači su metalni, što osigurava visok kvalitet.
Zatvori

Ruksak PORT ECO Yosemite 15″ (do 39,6 cm) siv

122.76KM Sa PDV-om
Ovaj ECO moderan i prostran ruksak izrađen je od 58% recikliranog materijala (r-PET & PET). Navlaka za kišu izrađena je od 90% recikliranih materijala i ima okruglu reflektirajuću traku koja vas čini vidljivima noću ili na kiši. Patent zatvarači su bez nikla. U ruksaku ćete pronaći podstavljenu ladicu dizajniranu da zaštiti vaš laptop. Ima dodatni prostor za odlaganje osobnih predmeta. Veliki džep s prednje strane omogućuje vam brz pristup vašoj dodatnoj opremi. U bočne džepove možete staviti bocu ili kišobran. Remenje i ručke su udobni i podstavljeni. Remen na stražnjoj strani omogućuje vam nošenje ruksaka na kolicima.
Zatvori

Ruksak/torba Manhattan COMBO 13/14” + RAINCOVER

105.40KM Sa PDV-om
Treba Vam i torba i ruksak i neodlučni ste? U jednom proizvodu imate oboje - Manhattan Combo. U zavisnosti od potrebe, ovu torbu možete pretvoriti u ruksak, i obrnuto. Dobijate gratis RAINCOVER koji će štitit Vaš ruksak/torbu od kiše.