USLOVI KORIŠTENJA

Korisnici prihvataju korištenje sadržaja sajta www.biscomm.net isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisnicima sajta www.biscomm.net strogo je zabranjeno korištenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi aktovi u cilju onesposobljavanja sajta. Navedeno se smatra  kršenjem pravila sajta i podložno je tužbi.

Biscommerce d.o.o. polaže autorska prava na razne sadržaje koji se nalaze na sajtu www.biscomm.net (bazu podataka, programski kod, audio i video sadržaje). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala ili sadržaja sa istog, bez dozvole vlasnika istih sadržaja, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Biscommerce d.o.o. vodi administraciju ove internet stranice iz svojih kancelarija u Banjaluci (Bosna i Hercegovina). Biscommerce ne može garantovati da su sadržaji na sajtu www.biscomm.net zakoniti i prihvatljivi u drugim državama i na drugim lokacijama i kao takav ne snosi odgovornost za bilo koje kršenje istih zakona koje korisnici sajta mogu prouzrokovati. Ukoliko pristupite ovom sajtu a nalazite se izvan Bosne i Hercegovine to radite na sopstvenu odgovornost i inicijativu i kao takvi se smatrate odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona za mjesto gdje se u tom trenutku nalazite.

Zabranjeno je slanje ili prenošenje, sa ovoga ili na ovaj sajt, bilo kakvih nezakonitih, opscenih, pornografskih, prijetećih, uvredljivih i sličnih materijala koji su u suprotnosti sa nekim zakonom. Komentari i recenzije korisnika koji se nalaze na sajtu ne predstavljaju mišljenje firme Biscommerce d.o.o. niti bilo kojeg od uposlenika iste. Biscommerce d.o.o. može mijenjati uslove korištenja u bilo kojem trenutku.

Lični podaci koje preuzima sajt www.biscomm.net u svrhu kupovanja proizvoda tretirane su u skladu sa našom politikom o privatnosti. Ukoliko napustite web lokaciju www.biscomm.net preko nekog linka to radite na vlastitu odgovornost i Biscommerce d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakve eventualne probleme sa kojima se možete susresti.

Nakon narudžbe, kupac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu kada ga prodavac kontaktira.

Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.

Biscommerce d.o.o. se obavezuje da će naručene proizvode isporučiti u za to predviđenom/dogovorenom vremenskom roku ispravne i neoštećene

Biscommerce d.o.o. garantuje na porijeklo, originalnost i kvalitet svih proizvoda koje prodaje i svih usluga koje pruža.

Zabranjeno je umnožavanje i neovlašteno distribuiranje i preprodaja istih.

Biscommerce d.o.o. ne snosi odgovornost za zloupotrebu i nelegalno korištenje usluga i proizvoda koje pruža.

Svi podaci o proizvodima i uslugama koji su navedeni na internet stranici www.biscomm.net su čisto informativnog karaktera i Biscommerce d.o.o. ne može garantovati na tačnost istih.