Prikaz 1–12 od 177 rezultata

BOJA:
Procesor:

Ugr. ploča sa integr. napom Electrolux KCC83443

3,292.20KM Sa PDV-om
600 Bridge ploca za kuhanje s napom je indukcijska ploca za kuhanje sa snažnom ugradenom ekstrakcijom za vecu slobodu pri planiranju pripreme jela. Istodobno, funkcija povezivanja omogucuje kombiniranje 2 zona kuhanja u jednu veliku zonu za kuhinjsko posude, kao što je roštilj-tava.

Ugradbena perilica posuđa Electrolux EEC87400W

2,746.60KM Sa PDV-om
Prva na svijetu perilica posuda 900 ComfortLift® eliminira napor iz postavljanja posuda i njegova vadenja. Jedinstvena tehnologija podiže košaru do visine struka u jednom glatkom pomaku koji se postiže stiskom rucke. Toliko je prakticna da cete se pitati kako ste bez nje mogli živjeti.

Mašina za veš Electrolux EW9F161B

2,424.20KM Sa PDV-om
Sistem ColourCare u našoj perilici rublja PerfectCare 900 procišcava vodu kako bi omogucio najbolji ucinak deterdženta pri niskim temperaturama. To znaci nježno, ali temeljito pranje. Bez izblijedivanja boja, pranje za pranjem.

Električna pećnica Electrolux KOBBS39WX, parna

2,354.76KM Sa PDV-om
Pecnica 800 SteamBoost i Steamify® zadržavaju hranjive tvari i vlagu jer kada kuhate na pari ne morate dodavati masnocu da bi okus bio potpun. Uživajte u besprijekornim rezultatima jednim pritiskom dugmeta. Vi samo odaberite temperaturu, a mi cemo obaviti ostalo.

Mašina pranje i sušenje veša Electrolux EW7WN369S

2,106.76KM Sa PDV-om
Svježa odjeca s 96 % manje vode. Svojoj odjeci dajte novi život uz naš sistem SteamCare s FreshScent tehnologijom. Osvježavanjem omiljene odjece parom možete uštedjeti više od 40 l vode po ciklusu, istodobno smanjujuci nabore i umanjujuci potrebu za peglanjem. Za dodatnu svježinu samo dodajte miris.

Sušilica veša Electrolux EW8H258S 8 kg, A++

1,833.96KM Sa PDV-om
Možete biti sigurni da će zahvaljujući sustavu DelicateCare System u našim PerfectCare 800 sušilicama odjeća i dalje izgledati odlično. Ona odabire pravu temperaturu za odjeću dok se kretanje bubnja prilagođava određenoj tkanini. Stoga se komadi koje sušite njeguju na ispravan način, pa čak i oni koje prije nikada ne biste stavili u sušilicu rublja.

Ugradbena ploča Electrolux EIS824, indukcija

1,809.16KM Sa PDV-om
Indukcijska ploca 700 SenseBoil® brine se za vašu kipucu vodu. Automatski prilagodava postavke temperature procjenjujuci kada je voda blizu tocke vrenja, i smanjuje jako vrenje na stalno lagano vrenje. Tako se možete koncentrirati na pripremu ukusnih jela, umjesto da gledate kad ce voda provreti.

Ugradbena perilica posuđa Electrolux KEGB9405L

1,697.56KM Sa PDV-om
Caše zahtijevaju pažljivije održavanje, posebno pri pranju. Prednost perilice posuda iz serije 700 Pro je u tome što gornja košara ima hvataljke SoftGrips koje sigurno i nježno pridržavaju caše. Istodobno, držaci SoftSpikes osiguravaju da se caše ne ogrebu ili, još gore, razbiju.

Sušilica veša Electrolux EW7H458B, toplotna pumpa

1,685.16KM Sa PDV-om
Inovativnu PerfectCare 700 sušilicu s GentleCare sustavom izradili smo kako bi vaša odjeca duže ostala nova. Vaša se odjeca suši na gotovo upola nižoj temperaturi nego u komercijalnim sušilicama, vlakna vaše odjece nikada se ne izlažu prekomjernoj toploti.

Mašina za veš Electrolux EW7F249PS

1,647.96KM Sa PDV-om
S inovativnim sistemom SteamCare System u našoj PerfectCare 700 perilici rublja svako pranje možete završiti nježnim protokom pare cime se nabori smanjuju za jednu trecinu. Pomoc u postizanju vece glatkoce bez topline od klasicnog peglanja.

Frižider Electrolux sa zamrzivačem LNT7ME32X3

1,618.20KM Sa PDV-om
Hladnjak sa zamrzivacem 800 Cooling 360° ima naprednu cirkulaciju zraka. Posebno dizajnirani sistem cirkulira hladni zrak u svakom uglu kroz dobro rasporedene otvore za zrak za savršeno ocuvanu hranu.

Električna pećnica Electrolux KODDP77H

1,548.76KM Sa PDV-om
Piroliticko cišcenje za održivu blistavost Održavanje pecnice blistavom s novom funkcijom pirolitickog cišcenja više nije teško. Sistem cišcenja zagrijava pecnicu do temperature koja ostatke hrane pretvara u pepeo. Vi samo trebate obrisati dno. Ribanje je prošlost.