Prikaži sve 4 rezultate

Projektor OPTOMA UHD35x

3,093.80KM Sa PDV-om
4K UHD projektor za igre i kućnu zabavu Uronite u svijet Ultra HD igara, sportova uživo, TV emisija i filmova. Munjevito brz, 4K UHD UHD35x niske latencije pruža impresivne slike bioskopskog kvaliteta, ultra-nisko kašnjenje ulaza od 4,2 ms i visoku stopu osvježavanja od 240 Hz - savršeno za konkurentsku prednost u igranju.

Projektor OPTOMA GT1080e

2,480.00KM Sa PDV-om
Jasan projektor za kućnu zabavu kratkog dometa, odličan za sport Postavite svoj GT1080e na stočić za kafu i praktično projektujte zadivljujuću 100-inčnu Full HD 1080p sliku sa nešto više od metra od ravne površine ili ekrana. Osjetite akciju i doživite svaki trenutak na velikom ekranu za impresivno igranje igara, sportove uživo i filmove. Zgodan i jednostavan za postavljanje, ovaj kompaktni projektor visoke svjetline idealan je za dobro osvijetljena okruženja, tako da ljubitelji sporta mogu uživati ??u akciji uživo sa porodicom ili prijateljima uz upaljena svjetla. Uz nevjerovatnu tehnologiju boja, pruža preciznu realističnu reprodukciju boja za ljubitelje filmova. Takođe podržava nisko kašnjenje ulaza – savršeno za igre koje se oslanjaju na brze reakcije. Integrisani zvučnik pruža moćan zvuk, a dva HDMI ulaza omogućavaju povezivanje sa više uređaja kao što su set-top box uređaji, konzole za igre i HDMI ključevi. Možete ga odnijeti do kuće prijatelja s uključenom torbom za nošenje na sportski događaj, filmsko veče ili maraton igara.

Projektor OPTOMA HD146x

1,953.00KM Sa PDV-om
Full HD 1080p HD146X projektor idealan je za gledanje sporta uživo, TV emisija ili filmova u bilo koje doba dana. Možete čak i da povežete svoju konzolu za igre

Projektor OPTOMA W381

1,531.40KM Sa PDV-om
Bez napora projektujte svijetle i živopisne prezentacije u bilo koje doba dana u visokoj rezoluciji. Dizajniran za sobe za sastanke i učionice, W381 se može pohvaliti nevjerovatnim bojama, dugim vijekom trajanja lampe i značajkama za uštedu energije za niže ukupne troškove vlasništva. Ovaj projektor je lako povezati s više ulaza, ugrađenim zvučnikom i USB napajanjem. Savršeno za povezivanje HDMI ključeva kao što su Google Chromecast ili laptop, PC ili Blu-ray uređaj za jasne projicirane slike sa zvukom. Ovaj prijenosni i lagani projektor može se instalirati ili uzeti u pokretu za sastanke ili časove izvan lokacije sa opcionom torbom za nošenje (prodaje se odvojeno).