Prikaži sve 3 rezultate

Show sidebar
Zatvori

TV TCL 75C728 QLED, 100 Hz

3,445.96KM Sa PDV-om
Game Master Pro: igrajte kao profesionalac Za gejmere, TV sa brzim odzivom je jednako važan kao i onaj sa dobrom slikom. Novi HDMI 2.1 standard omogucava brže osvježavanje ukljucujuci 4K pri 100/120 slicica u sekundi. HDMI 2.1 takoder osigurava kompatibilnost s najnovijim generacijama konzola za igre i omogucava funkcije kao što su ALLM (Auto Low Latency mod) i VRR (Varijabilna brzina osvježavanja). ALLM omogucava konzoli za video igre ili grafickoj kartici za PC da automatski prebace TV u režim igre za super-brzo kašnjenje ulaza TV igrica ispod 15 ms*VRR eliminiše zaostajanje, podrhtavanje i efekte kidanja okvira za fluidnu i bolju detaljnu igru.
Zatvori

TV TCL QLED 75C815 Android

3,428.60KM Sa PDV-om
Upravljajte svojim TCL televizorom i kompatibilnim Google asistentom / radi s Alexa pametnim uredajima u vašem domu koristeci samo vaš glas*. U kombinaciji s umjetnom inteligencijom (AI-IN) TCL-a, glasovna kontrola bez upotrebe ruku omogucava vam pristup i kontrolu sadržaja i uredaja, ukljucivanje televizora, promjenu ulaza, podešavanje glasnoce i još mnogo toga s daljine bez daljinskog upravljaca. Možete cak postavljati pitanja, organizirati kalendar, planirati putovanje i uživati ??u potpuno novom nivou pametne integracije. Jednostavno povezivanje na mreži u srcu vašeg doma.
Zatvori

TV TCL 75P615 Android

2,684.60KM Sa PDV-om
Serija P61 kombinira tanak dizajn, 4K HDR 10 kvalitet slike i Android TV. Dizajnirana za one koji ne žele napraviti kompromis izmedu elegancije, kvaliteta slike i lakog pristupa sadržaju koji vole, serija P61 odgovarat ce vašoj unutrašnjosti i omoguciti svim clanovima vaše porodice da uživaju u svom omiljenom sadržaju u izvanrednom kvalitetu slike.