Prikaz 1–12 od 74 rezultata

Multifunkcijski laser uređaj XEROX B1025U A3

2,121.64KM Sa PDV-om
Xerox B1025 višenamjenski uređaj s automatskim dvostranim ulagačem izvrsna je zamjena za veće uređaje, jer nudi poboljšanu produktivnost u jednom malom uređaju. Xeroxov novi uređaj odlikuje se visokim performansama brzinom ispisa od 25 stranica u minuti.

MF kolor printer XEROX C315DNI

1,827.76KM Sa PDV-om
Moćan višenamenski uređaj u boji, Xerox C315DNI, koji vam omogućava da unapredite svoje poslovanje uz efikasnost naprednih, ali jednostavnih funkcija štampanja, kopiranja, skeniranja, e-pošte i faksiranja. Uređaj ima RADF od 50 listova koji vam omogućava skeniranje dokumenata na obje strane.

Printer XEROX® VersaLink™ B400DN

1,515.28KM Sa PDV-om
Vrlo učinkovit mrežni pisač za obostrani ispis, pogodan za male i srednje radne grupe. Odlikuje se visokom kvalitetom ispisa i niskim troškovima ispisa, uz korištenje velikog kapaciteta tonera od 24.600 stranica.

MFP uređaj XEROX B1022B

1,403.68KM Sa PDV-om
XEROX B1022B Laser Multifunction pristupačan je crno-bijeli uređaj koji ne štedi na značajkama i mogućnostima povezivanja koji su vam potrebni da ostvarite svoj puni potencijal. Sve je lakše s uređajem koji štedi prostor i nudi brz, redovit mobilni ispis i skeniranje koje današnji poslovni svijet zahtijeva.

MF laserski kolor printer XEROX C235DNI

1,256.12KM Sa PDV-om
Pouzdan desktop uređaj pogodan za male i srednje radne grupe koji vam nudi štampanje, skeniranje, kopiranje i slanje faksa. Uređaj omogućava mrežnu i bežičnu vezu i standardno dvostrano štampanje. Možete sigurno ispisivati ??s mobilnih uređaja jer uređaj podržava Apple® AirPrint ™, Chromebook ™, Mopria® Print Service, Wi-Fi Direct.

Kolor laserski printer XEROX C230DNI

892.80KM Sa PDV-om
Xerox® C230 pisač u boji za mali ured ili rad od kuće. Pisači su jednostavni za korištenje, pouzdani i pružaju sveobuhvatnu sigurnost. Ciljani kupci - maloprodaja, bankarstvo, ugostiteljstvo, stomatolozi, usluge,...

Printer XEROX B310DNI

835.76KM Sa PDV-om
Xerox® B310, crno-bijeli printer, tih, kompaktan, pogodan za rad od kuće te za male i srednje tvrtke. Prednosti pisača su svakodnevna pouzdanost, performanse, kvalitetni ispisi, brzina, jednostavno postavljanje pisača jednim klikom, manje održavanja, manja potrošnja energije i napredne sigurnosne značajke za zaštitu osjetljivih dokumenata. Ispisujte s mobilnih uređaja koristeći Apple® AirPrint™, Chromebook™, Mopria® Print Service, Wi-Fi Direct.

Skener XEROX® Duplex Portable

835.76KM Sa PDV-om
Xerox višenamjenski Xerox skener, koji se može koristiti u uredu i na tlu, može skenirati papir koji je mali kao posjetnica ili dokumente duljine do 2997 mm i spremiti ih kao datoteke, PDF, JPG ili druge popularne formate datoteka. kada se ne koristi. Kada se ladice isprazne, Duplex Trevel Scanner postaje robustan stolni skener do 20 stranica u minuti. Preporučeni dnevni raspon skeniranja je 1.000 stranica.

MF printer XEROX B235DNI

768.80KM Sa PDV-om
XEROX B235DNI multifunkcionalni laserski uređaj koji vam omogućava štampanje, kopiranje, skeniranje i faksiranje. Pogodno za rad od kuće i male radne grupe. Pouzdan i jednostavan za upotrebu, dizajniran za rad bez održavanja, pruža vam kvalitetno i sigurno štampanje. LCD ekran osetljiv na dodir u boji omogućava vam lakši pristup aplikacijama.