Prikaz 1–12 od 15 rezultata

Skener BROTHER ADS-1200

758.88KM Sa PDV-om
SAŽETAK Za dom i kompanije kojima treba jednostavan i svestrani skener dokumenata. ADS-1200 omogucava skeniranje gdje vam je najprikladnije.

Printer za naljepnice BROTHER QL-820NWBc

520.80KM Sa PDV-om
SAŽETAK Ispišite naljepnice putem Windows/Mac racunara, pametnog telefona ili tableta upotrebom USB, žicanog, bežicnog i Bluetooth povezivanja. Možete ga koristiti i u samostalnom nacinu rada odabirom i ispisom naljepnica koje su prethodno dizajnirane i prenesene u memoriju pomocu integriranog LCD zaslona s pozadinskim osvjetljenjem. Kada se koristi s posebnim rolama, možete ispisivati naljepnice s crno-crveni ispisom bez potrebe za tintom. A kada se koriste ugradeni rezac i kontinuirane role, možete ispisivati prilagodene naljepnice dužine do 1 m - zbog tih karakteristika je najnapredniji printer naljepnica.

Printer za naljepnice BROTHER PT-E550WVP

520.80KM Sa PDV-om
SAŽETAK Jasna identifikacija, sigurnost, mogucnosti ispisivanja postojanih naljepnica s racunara ili pametnog telefona pomocu integriranog Wi-Fi kako bi bili potpuno fleksibilni su jako važne znacajke za brojne poslovne subjekte. Veliki zaslon s pozadinskim svijetlom i namjenske funkcije za oznacavanje osiguravaju da je P-touch E550WVP vaš idealan partner za ispis postojanih, na vremenske uvjete otpornih naljepnica.

Printer BROTHER VC500WZ1

505.92KM Sa PDV-om
SAŽETAK Prvi kompaktni stolni printer naljepnica u boji kompanije Brother zaista je revolucionarni proizvod na tržištu uredskih printera naljepnica. Po prvi put možete ispisati naljepnice u bilo kojoj kombinaciji boja za oznacavanje datoteka, dokumenata i mapa za arhiviranje. Naljepnicama dodajte slike u boji kvalitete fotografija, poput logotipa tvrtke, a sigurnosnim propusnicama fotografije osoblja i posjetitelja. Ukljucujuci i bežicno i USB sucelje, VC-500W povezuje se s vašim Windows/Mac racunarom i donosi besplatni softver za dizajn naljepnica P-touch Editor. Kod povezivanja s mobilnim telefonom ili srodnim Apple/Android uredajem koristite aplikaciju Brother Color Label Editor.

Printer za naljepnice BROTHER QL-810WC

429.04KM Sa PDV-om
SAŽETAK Brzi printer naljepnica povezuje se s Windows/Mac racunarom, pametnim telefonom ili tabletom putem USB ili bežicnog povezivanja. Ugradeni softver P-Touch Editor Lite iznimno je jednostavan za korištenje - jednostavno prikljucite printer na racunar, kliknite ikonu kako biste pokrenuli softver te oblikujte i ispišite naljepnice. Zahvaljujuci naprednom mehanizmu za ispis i posebnom rolom naljepnica, možete ispisivati i naljepnice crno-crvene boje bez potrebe za tintom ili tonerom. Kada otkrijete da možete ispisivati naljepnice dužine do 1 m pomocu integrisanog rezaca i kontinuiranih rola naljepnica, lako je razumjeti zašto je QL-810Wc idealan izbor za urede, radne grupe, službe/odjele za preuzimanje i slanje pošte te recepcije.

Printer za naljepnice BROTHER PTD610BTVP

344.72KM Sa PDV-om
SAŽETAK Preobrazite ured ili kompaniju pomocu profesionalnog Brother printera naljepnica. PT-D610BTVP, kompaktan printer naljepnica jednostavan za korištenje koji ispisuje jasne laminirane naljepnice visoke razlucivosti, prikladan je za vece urede i zahtjevna poslovna okruženja kao što je maloprodaja. Uz velike brzine ispisa i automatski rezac, PT-D610BTVP savršen je za opsežne zadatke, ukljucujuci organiziranje važnih datoteka i mapa, upravljanje imovinom, prenošenje informacija o proizvodu ili stvaranje naljepnica za pracenje inventara.

Printer za naljepnice BROTHER PT-E300VP

319.92KM Sa PDV-om
SAŽETAK Izdržljiv uredaj s punjivom baterijom i AC adapter koji omogucava jednostavno ispisivanje naljepnica širine od 3,5 do 18 mm. Kompatibilan sa termoskupljajucim cijevima. P-touch E300VP ima 384 ugradena simbola, zajedno s 9 barkod protokola. Lak pristup putem QWERTY tipkovnice i velikog LCD zaslona s pozadinskim svijetlom. Pošto su naljepnice laminirane i postojane, možete biti sigurni da ce informacije ostati jasne i profesionalnog izgleda duži niz godina.

Printer za naljepnice BROTHER QL-800

290.16KM Sa PDV-om
SAŽETAK Brzo ispišite naljepnice s vašeg Windows/Mac racunara putem printera visoke brzine. Zahvaljujuci integriranom softveru za oblikovanje naljepnica P-touch Editor Lite, rad s tim modelom je jednostavan - samo ga prikljucite na racunar, kliknite ikonu za pokretanje softvera i pocnite oblikovati i ispisivati naljepnice. Takoder možete koristiti napredni softver za izradu naljepnica P-touch Editor i dodati crticne kodove, slike i druge napredne znacajke. Crno-crveni ispis koji ne traži tintu ili toner - što je idealno za isticanje važnih informacija na naljepnici. Ugradeni rezac omogucuje velicinu naljepnice sve do 1 m u dužinu kod korištenja kontinuirane role naljepnica. QL-800 je odlican odabir za uredske radnike kojima treba brz i pouzdan printer adresnih naljepnica.

Printer za naljepnice BROTHER PT-H500

290.16KM Sa PDV-om
SAŽETAK Oblikujte i ispišite impresivne, postojane naljepnice iz vašeg Mac-a ili PC-a ili direktno iz printera naljepnica P-Touch H-500. Dodajte naljepnicama slike, okvire i crticne kodove i koristite direktno USB povezivanje s racunarom za sve instalirane TrueType fontove. Zahvaljujuci mogucnosti držanja uredaja u ruci P-H-500 vam pomaže u organizaciji vašeg ureda brzo i jednostavno - u pokretu oznacite kutije, arhivirane dokumente, USB kljuceve, police itd.

Printer za naljepnice BROTHER PT-P710BT

290.16KM Sa PDV-om
SAŽETAK Elegantan i kompaktan printer naljepnica pruža niz opcija za ispis naljepnica za vaš ured. Oblikujte naljepnice na Windows ili Mac racunaru i dodajte slike ili logotip kompanije, crticne kodove, okvire i posebne simbole. Ili se putem Bluetootha povežite s Apple ili Android uredajem, a zatim pomocu aplikacije Brother iPrint & Label ili P-touch Design&Print stvarajte i ispisujte naljepnice s pametnog uredaja. Ugradena litij-ionska punjiva baterija putem USB ulaza osigurava da je printer spreman za ispis naljepnica gdje god i kad god želite.

Printer za naljepnice BROTHER QL-600B

210.80KM Sa PDV-om
SAŽETAK Promišljen, kompaktan dizajn QL-600B printera naljepnica omogucava vam da ga postavite bilo gdje na radnu površinu i povežete s Windows ili Mac racunarom putem USB-a. Pomocu softvera P-touch Editor za oblikovanje naljepnica (besplatno preuzimanje) možete naljepnicama dodati tekst, slike, crticne kodove, okvire itd. Koristite ugradeni rezac i kontinuirane DK role za izradu naljepnica dužine do 1 metra, pogodnih za oznake i banere. Dostupna je i velika paleta rola s rezanim naljepnicama, stoga je ovaj printer naljepnica zaista odlican!

Printer za naljepnice BROTHER PT-P300BT

155.00KM Sa PDV-om
SAŽETAK P-touch CUBE je kompaktan i moderan printer za naljepnice koji se lako povezuje s pametnim telefonima i tabletima vaše obitelji putem Bluetootha. Naljepnice oblikujete putem aplikacije P-touch Design&Print (besplatno preuzimanje za iOS i Android sistem) što vam omogucava oslobadanje kreativnosti i izradu naljepnica u raznim bojama i velicinama za kucnu upotrebu. Birajte izmedu više od 1000 simbola i emotikona, 23 fonta i 61 okvira koje možete dodati tekstu.