Prikaz 1–12 od 13 rezultata

RUKSAK HAMA PROFITOUR ZA KAMERU, 240, BLACK

272.80KM Sa PDV-om
Kada tražite savršen snimak visoko u planinama ili na dugoj trekking turi, trebat će vam ruksak za odlaganje vaše trekking opreme i opreme vaše kamere. Profitour je udoban za nošenje i ima vrećice sa prostorom za opremu fotoaparata i vašu treking opremu. -Stabilan i prostran ruksak za fotoaparat koji omogućava brz pristup zahvaljujući dvosmjernom zipu, nudi prostor za digitalni SLR fotoaparat s objektivima i dodatnim priborom -Unutrašnji razdjelnici koji se mogu podesiti pomoću spojnica za kukice i petlje omogućuju smještaj fotografske opreme i osobnih predmeta -Podrška za objektiv osigurava sigurno držanje fotoaparata -Ruksak se može napuniti sa leđa, tako da je sadržaj zaštićen od krađe -Dva velika elastična bočna džepa -Unutrašnji pregradni prostor za tablet PC (na poleđini) -2 mrežasta odjeljka (unutar) za dodatnu opremu -Tri unutrašnja odjeljka za pune / prazne baterije i filtere -Unutarnji odjeljci za punu / praznu memorijsku karticu izravno na otvoru za brzi pristup -1 pretinac sa patentnim zatvaračem ispod poklopca -1 odjeljak sa zatvaračem na poklopcu -Podstavljene, podesive naramenice i pojasevi -Natrag s mekanom podstavom -Soft handle -Podesiva traka za prsa sa signalnom zviždaljkom -Okrenite sa zatvaračem na vrhu i spremljenu malu vreću ispod za siguran transport stativa -Držači na lijevoj i desnoj strani, dvije petlje za pričvršćivanje štapova za hodanje i više na dno -Integrisana pokrivka za kišu -Pogodan za ručni prtljag

LED RING HAMA LED-RL SPOT LIGHT STEADY 120 KIT

128.96KM Sa PDV-om
Bilo da ste influenser, bloger ili vloger, profesionalno osvjetljenje je obaveza. Sa ovim LED prstenom pokažite uvijek svoju najbolju stranu!

LED RING HAMA SPOT LIGHT FOLD UP 102 KIT

110.36KM Sa PDV-om
Bilo da ste influenser, bloger ili vloger, profesionalno osvjetljenje je obaveza. Sa ovim LED prstenom pokažite uvijek svoju najbolju stranu!

STATIV HAMA FLEX S ZA SMARTPHONE & GOPRO, 26CM

43.40KM Sa PDV-om
Fleksibilni stativ za fotografiranje pametnim telefonima. Za fotografije koje oduzimaju dah, iz spektakularne perspektive na neobičnim mjestima. Tronožac Flex savija se do 360 ° tako da ga možete pričvrstiti za bilo koji predmet. 2-u-1 sistem za pametne telefone i GoPro kamere.Kompaktne veličine čini ga idealnim za putovanja, odmore, šetnje i izlete na otvorenom.

Stativ HAMA POCKET za mobitel

34.72KM Sa PDV-om
Od tripoda do selfie sticka u sekindi.

Nosač HAMA univerzalni

31.00KM Sa PDV-om
Univerzalni držač za MP3 playere, mobilne telefone i PDA / ručna računala / GPS, itd. Pogodno za uređaje širine između 4 i 11 cm.Različite mogućnosti ugradnje u vašem vozilu, kod kuće ili na vašem stolu (ljepljivi jastučić, stezaljka ventilacijskog roštilja, držač usisne čaše).