Prikaz 1–12 od 14 rezultata

MFP CANON Maxify GX7040

2,234.48KM Sa PDV-om
Poslovna učinkovitost ispisivanja – dugoročno Brzo izradite dokumente poslovne kvalitete uz prosječnu uštedu od 85 % na ukupni trošak vlasništva, u usporedbi s 10 laserskih i tintnih pisača, s ovim pouzdanim pisačima MegaTank s punjivim spremnikom za tintu koji obrađuju velike količine dokumenata.

MFP CANON i-SENSYS MF754Cdw

1,955.48KM Sa PDV-om
Vrhunska produktivnost Ubrzajte rad uz ispisivanje i skeniranje pri brzinama do 33 ppm i 100 ipm (A4), kao i upotrebu širokog raspona rukovanja medijima, uz mogućnost skeniranja malih dokumenata kao što su čekovi i računi. Ažurirani mehanizam za rad u boji serije i-SENSYS MF750 tvrtke Canon pruža napredne mogućnosti upotrebe i povezivanja, kao i velike brzine ispisivanja i skeniranja, za povećanu poslovnu produktivnost.

Laserski printer CANON LBP325x

1,664.08KM Sa PDV-om
Kompaktni i učinkoviti jednofunkcijski monokromatski laserski pisač Modernizirajte svoju tvrtku ovim kompaktnim crno-bijelim laserskim pisačem. S velikim brzinama ispisivanja od 43 ppm na A4 i 65 ppm na A5, i-SENSYS LBP325x također ima opciju za tri dodatne kasete za papir – idealno za velika radna opterećenja.

MFP CANON Maxify GX6040

1,595.88KM Sa PDV-om
Iskusite iznimno produktivno poslovno ispisivanje uz MegaTank s punjivim spremnicima s tintom velikog učinka. Računajte na ispise poslovne kvalitete i iznimno niske ukupne troškove vlasništva.

MFP CANON PIXMA GX4040

1,469.40KM Sa PDV-om
Ispisujte velike količine vrlo kvalitetnih poslovnih dokumenata uz ogromnu uštedu na troškovima po stranici i ukupnim troškovima vlasništva uz ovaj 4 u 1 MegaTank pisač MAXIFY GX s ADF-om te vezom Wi-Fi i Ethernet, koji se lako upotrebljava.

MF CANON i-SENSYS MF655CDW

1,073.84KM Sa PDV-om
Maksimalno povećajte produktivnost ispisivanja i skeniranja uz povezane pisače u boji Opsežne mogućnosti povezivanja s oblakom i mobilnim uređajima omogućuju lak pristup dokumentima s bilo kojeg mjesta, dok organizirani tijekovi poslovnog procesa čine svakodnevne zadatke učinkovitima.

MF CANON i-SENSYS MF651CW

1,003.16KM Sa PDV-om
Maksimalno povećajte produktivnost ispisivanja i skeniranja uz povezane pisače u boji Opsežne mogućnosti povezivanja s oblakom i mobilnim uređajima omogućuju lak pristup dokumentima s bilo kojeg mjesta, dok organizirani tijekovi poslovnog procesa čine svakodnevne zadatke učinkovitima.

Foto Printer Canon Pixma G540, Mega tank

620.00KM Sa PDV-om
Jednofunkcijski pisač sa šest punjivih spremnika s tintom na bazi bojila, za vrlo kvalitetno ispisivanje fotografija uz mogućnost izrađivanja velikih količina uz iznimno niske troškove.

MFP CANON PIXMA G3410

435.24KM Sa PDV-om
Kompaktni i povezani uređaj visokog učinka s funkcijama ispisivanja, kopiranja i skeniranja Uživajte u znatnim uštedama uz nenadmašne učinke po stranicama i isplativo ispisivanje vrlo kvalitetnih dokumenata i živopisnih fotografija te lako povezivanje s pametnim uređajem i računalnim oblakom upotrebom ovog pouzdanog višefunkcijskog uređaja s Wi-Fi vezom za dom ili ured. Nevjerojatni učinci po stranici Iskusite iznimno isplativo i produktivno ispisivanje uz visoke učinke do 6000 stranica za bočicu crne tinte ili do 7000 stranica za komplet bočica tinte u boj