Prikaži sve 6 rezultate

Printer za naljepnice BROTHER QL-800

290.16KM Sa PDV-om
SAŽETAK Brzo ispišite naljepnice s vašeg Windows/Mac racunara putem printera visoke brzine. Zahvaljujuci integriranom softveru za oblikovanje naljepnica P-touch Editor Lite, rad s tim modelom je jednostavan - samo ga prikljucite na racunar, kliknite ikonu za pokretanje softvera i pocnite oblikovati i ispisivati naljepnice. Takoder možete koristiti napredni softver za izradu naljepnica P-touch Editor i dodati crticne kodove, slike i druge napredne znacajke. Crno-crveni ispis koji ne traži tintu ili toner - što je idealno za isticanje važnih informacija na naljepnici. Ugradeni rezac omogucuje velicinu naljepnice sve do 1 m u dužinu kod korištenja kontinuirane role naljepnica. QL-800 je odlican odabir za uredske radnike kojima treba brz i pouzdan printer adresnih naljepnica.

Printer za naljepnice BROTHER PT-H500

290.16KM Sa PDV-om
SAŽETAK Oblikujte i ispišite impresivne, postojane naljepnice iz vašeg Mac-a ili PC-a ili direktno iz printera naljepnica P-Touch H-500. Dodajte naljepnicama slike, okvire i crticne kodove i koristite direktno USB povezivanje s racunarom za sve instalirane TrueType fontove. Zahvaljujuci mogucnosti držanja uredaja u ruci P-H-500 vam pomaže u organizaciji vašeg ureda brzo i jednostavno - u pokretu oznacite kutije, arhivirane dokumente, USB kljuceve, police itd.

Printer za naljepnice BROTHER QL-600B

210.80KM Sa PDV-om
SAŽETAK Promišljen, kompaktan dizajn QL-600B printera naljepnica omogucava vam da ga postavite bilo gdje na radnu površinu i povežete s Windows ili Mac racunarom putem USB-a. Pomocu softvera P-touch Editor za oblikovanje naljepnica (besplatno preuzimanje) možete naljepnicama dodati tekst, slike, crticne kodove, okvire itd. Koristite ugradeni rezac i kontinuirane DK role za izradu naljepnica dužine do 1 metra, pogodnih za oznake i banere. Dostupna je i velika paleta rola s rezanim naljepnicama, stoga je ovaj printer naljepnica zaista odlican!