Prikaži sve 11 rezultate

Pegla Electrolux E8SI1-6DBM

407.96KM Sa PDV-om
Renew 800 parna pegla odlikuje se programima koji odgovaraju svakoj vašoj potrebi. Patentirana tehnologija PrecisionCare™ eliminira nagadanje iz posla peglanja. Ugradeno svjetlo povezuje se s pametnim termostatom osiguravajuci ispravnu temperaturu za svaku tkaninu i savršenu vidljivost. Ne propustite niti jedan nabor.

Pegla Electrolux E8SI1-8EGM

241.80KM Sa PDV-om
Renew 800 pegla odlikuje se programima koji odgovaraju svakoj vašoj potrebi. Patentirana tehnologija PrecisionCare™ eliminira nagadanje iz posla peglanja. Ugradeno svjetlo povezuje se s pametnim termostatom osiguravajuci ispravnu temperaturu za svaku tkaninu i savršenu vidljivost. Ne propustite niti jedan nabor.

Pegla Electrolux E7SI1-4WB

147.56KM Sa PDV-om
Brzo peglanje uz dodatak svjetla na vrhu pegle, jednostavno i lagano popegla sve nabore na odjeci jednim potezom i uz to se ne stvara kamenac i nema ispadanja kamenca iz pegle.

Kuhalo za vodu Electrolux E4K1-4ST

142.60KM Sa PDV-om
Zagrijte, ulijte i uživajte u omiljenoj šoljici caja ili drugom vrucem napitku uz snažno i prakticno kuhalo za vodu Create 4.

Kuhalo za vodu Electrolux E3K1-3ST

122.76KM Sa PDV-om
Zagrijte, ulijte i uživajte u omiljenoj šoljici caja ili drugom vrucem napitku uz snažno i prakticno kuhalo za vodu Create 3.

Aparat za kafu Electrolux EKF3300

117.80KM Sa PDV-om
Dizajn koji se uklapa u bas svaku kuhinju. Uredjaj koji zadovoljava sve potrebe pravog kafeljupca. Lako ciscenje. Simply great coffee.

Blender Electrolux ESB2350

110.36KM Sa PDV-om
Blender visokih perfomansi. Lako se upotrebljava i odlicno cisti. Cesto u upotrebi, osobito za miksanje smjese za palacinke. Bez njega ih više necete praviti.

Štapni mikser Electrolux ESTM3400

97.96KM Sa PDV-om
Štapni mikser iz kolekcije Love Your Day Collection pruža vam sve osnovno što je potrebno za ukusnu mješavinu, svaki dan. Odlikuje se robusnim metalnim stopalom i ergonomskim, pametno postavljenim tipkama za jednostavan pristup.

Pegla Electrolux EDB1740LG

73.16KM Sa PDV-om
Pobrinite se da vam je odjeca uvijek u dobrom stanju zahvaljujuci optimalnom klizanju, dodatnoj pari i sistemu protiv kapanja.

Pegla Electrolux EDB1730

68.20KM Sa PDV-om
Pobrinite se da vam je odjeca uvijek u dobrom stanju zahvaljujuci optimalnom klizanju, dodatnoj pari i sistemu protiv kapanja.

Pegla Electrolux EDB1720

60.76KM Sa PDV-om
Pobrinite se da vam je odjeca uvijek u dobrom stanju s pomocu idealne raspodjele topline, dodatne pare i sistema protiv kapanja.