Prikaži sve 10 rezultate

Show sidebar
Zatvori

Ruksak PORT ECO Yosemite 15″ (do 39,6 cm) siv

122.76KM Sa PDV-om
Ovaj ECO moderan i prostran ruksak izrađen je od 58% recikliranog materijala (r-PET & PET). Navlaka za kišu izrađena je od 90% recikliranih materijala i ima okruglu reflektirajuću traku koja vas čini vidljivima noću ili na kiši. Patent zatvarači su bez nikla. U ruksaku ćete pronaći podstavljenu ladicu dizajniranu da zaštiti vaš laptop. Ima dodatni prostor za odlaganje osobnih predmeta. Veliki džep s prednje strane omogućuje vam brz pristup vašoj dodatnoj opremi. U bočne džepove možete staviti bocu ili kišobran. Remenje i ručke su udobni i podstavljeni. Remen na stražnjoj strani omogućuje vam nošenje ruksaka na kolicima.
Zatvori

Ruksak/torba Manhattan COMBO 13/14” + RAINCOVER

105.40KM Sa PDV-om
Treba Vam i torba i ruksak i neodlučni ste? U jednom proizvodu imate oboje - Manhattan Combo. U zavisnosti od potrebe, ovu torbu možete pretvoriti u ruksak, i obrnuto. Dobijate gratis RAINCOVER koji će štitit Vaš ruksak/torbu od kiše.
Zatvori

Ruksak Asus Artemis BP240 14″, sivi

78.74KM Sa PDV-om
Elegantan i praktičan - ruksak Asus Artemis je odličan za prenos uređaja do 14", te spremanje dodatne opreme. Dizajnom se uklapa u svako okruženje.