Prikaz 1–12 od 31 rezultata

Parna stanica BRAUN 12870021-IS7286BK

1,004.40KM Sa PDV-om
SAŽETAK Novi CareStyle 7 Pro je najmocniji sistem za peglanje – isporucuje do 190 g/min kontinuirane pare zahvaljujuci inovativnoj PowerSteam tehnologiji. Otkrijte novi nivo kvaliteta peglanja i inovativne karakteristike koje vam omogucavaju da lako i brzo pobjedite u borbi protiv najtvrdih tkanina i najtvrdokornijih nabora. Ostvarite profesionalne rezultate peglanja udobno i bez napora, zahvaljujuci posebnom ergonomskom dizajnu rucke prve na svijetu ergonomski certificirane pegle.

Parna stanica BRAUN 12870020-IS7266VI

824.60KM Sa PDV-om
SAŽETAK CareStyle 7 je Braunov najmocniji sistem za peglanje, koji pruža profesionalne rezultate peglanja zahvaljujuci snažnoj parnoj snazi. Opremljen revolucionarnom PowerSteam tehnologijom, CareStyle 7 olakšava brzo zagladivanje cak i najtvrdih nabora. Novi iMode birac integrisan na rucki pegle za laku kontrolu. Prva na svijetu FreeGlide 3D tehnologija koja klizi unazad preko bilo koje prepreke kao što su dugmad, džepovi i patentni zatvaraci.

Grill BRAUN CG9040

613.80KM Sa PDV-om
SAŽETAK Doživite savršene rezultate pecenja na roštilju za dorucak, rucak, veceru i užinu. Uživajte u neogranicenoj svestranosti uz pametnu kombinaciju dvije razlicite ploce i tri pozicije za kuhanje na najvecoj Braunovoj površini za kuhanje. Sa 2000 vati snage i ugradenim grijacima za brže kuhanje – svidjet ce vam se brzina i efikasnost koju donosi u vašu kuhinju. A za ukusne, socne odreske i hrskavu zlatnu piletinu, jednostavno pritisnite dugme za pecenje za dodatno pojacanje snage, šaljuci roštilj na 250°C na nekoliko minuta da se formira bogata smeda kora koja pojacava slani ukus vašeg omiljenog debelog mesa.

Stativ BRAUN PRO VIDEO 185

607.60KM Sa PDV-om
FUNKCIJA - STABILNOST - DIZAJN Ovo su svojstva za koja izdvajaju BRAUN stative. Vrhunski materijali i sofisticirane funkcije osiguravaju jednostavno i jednostavno korištenje za snimanje fotografija ili filmova. Uvjerite se sami!

Ručni mikser BRAUN HB701AI-MQ7087X

365.80KM Sa PDV-om
SAŽETAK Novi Braun MultiQuick 7 rucni blender je dizajniran da vam pomogne da napravite zdrave obroke za svoju porodicu i prijatelje – brzo i jednostavno. Sada ima prvu ACTIVEBlade tehnologiju na svijetu. Ova inovativna fleksibilna osovina daje vam 250 % aktivniju reznu površinu za rad (u poredenju sa Braun rucnim blenderima sa osovinom koja nije ACTIVEBlade). Takode poseduje Braunovu novu Easy SmartSpeed ??tehnologiju, koja vam daje kontrolu sa samo jednim dodirom. Jednostavno pritisnite kontrolno dugme da biste intuitivno i bez prekida podesili snagu.

Grill BRAUN CG7020

365.80KM Sa PDV-om
SAŽETAK Uživajte u vrhunskim rezultatima pecenja na roštilju za dorucak, rucak, veceru i užinu. Svidjet ce vam se svestranost koju vam daje (pametna) kombinacija tri vrste tanjira i tri položaja za kuhanje. MultiGrill 7 vam pruža dvije fleksibilne površine za kuhanje tako da možete napraviti ukusna jela za do 6 osoba. Povrce, meso, riba ili ukusne bruskete – odlucite. Iskoristite snagu od 2000 vati za brzo zagrijavanje i odlicne rezultate pecenja i uživajte u ugradenim grijacim elementima za još brže i dosljedno kuhanje.

Pegla BRAUN 12770021-SI9661VI

296.36KM Sa PDV-om
SAŽETAK TexStyle 9 je Braunova najmocnija parna pegla, snage 3100 vati. Dizajnirana je za lako i brzo peglanje na svim vrstama tkanina zahvaljujuci iCare tehnologiji, koja štiti vašu odjecu sa sigurnom temperaturom za sve vrste tkanina. Opremljena FreeGlide 3D tehnologijom, globalnom inovacijom specificnom za Braun, njen don garantuje peglanje od 360°. Njen unazad zakrivljen don omogucava vam da peglate preko svih prepreka kao što su dugmad i džepovi, bez oštecenja dona ili odjece. Takode je opremljena novim ActiClean sistemom. Ovaj jedinstveno dizajnirani sakupljac kamenca cini uklanjanje kamenca manje restriktivnim i 100% efikasnijim, cime se produžava vijek trajanja parne pegle.

Parna stanica BRAUN 12810010-IS1012BL

291.40KM Sa PDV-om
SAŽETAK Nova CareStyle 1 pruža brze i jednostavne rezultate peglanja u poredenju sa tradicionalnim peglama na paru. Novi SuperCeramic premaz pruža glatko klizanje i 60 %* je izdržljiviji od prethodne Braun Ceramic grijne ploce. Štaviše, jednostavnim okretanjem dugmeta preciznog termostata možete iskoristiti cetiri podesiva podešavanja. Povrh svega, veliki rezervoar za vodu od 1,5 litara pruža vam više od 1 sata neprekidnog peglanja kako biste postigli odlicne rezultate uz manje muke.

Štapni mikser BRAUN HB701AI-MQ7045X

266.60KM Sa PDV-om
SAŽETAK Novi Braun MultiQuick 7 rucni blender je dizajniran da vam pomogne da napravite zdrave obroke za svoju porodicu i prijatelje – brzo i jednostavno. Sada ima prvu ACTIVEBlade tehnologiju na svijetu. Ova inovativna fleksibilna osovina daje vam 250 % aktivniju reznu površinu za rad (u poredenju sa Braun rucnim blenderima sa osovinom koja nije ACTIVEBlade).Takode poseduje Braunovu novu Easy SmartSpeed ??tehnologiju, koja vam daje kontrolu sa samo jednim dodirom. Jednostavno pritisnite kontrolno dugme da biste intuitivno i bez prekida podesili snagu.

Pegla BRAUN 12770008-SI7181VI

248.00KM Sa PDV-om
SAŽETAK TexStyle 7 Pro je Braunova parna pegla s najboljim performansama. Serija TexStyle 7 Pro ima prvu na svijetu plocu za peglanje s FreeGlide 3D tehnologijom. Klizite unazad preko bilo koje prepreke kao što su dugmad, džepovi i rajsferšlusi – bez zaglavljivanja. Jedinstveni EloxalPlus premaz na grijnoj ploci pruža izvanrednu klizivost kako bi se ubrzao proces peglanja. TexStyle 7 Pro je nadograden mekanom ruckom za vecu udobnost. Sada dostupan u novim bojama i sa povecanom snagom do 3100 vati.

Štapni mikser BRAUN 4191-MQ5252BKBL

192.20KM Sa PDV-om
SAŽETAK MultiQuick 5 Vario Fit je rucni blender koji radi više – savršen je 2u1 alat za svježe i zdrave recepte. Sa svojim pametnim novim Blend&Go nastavkom, možete pripremiti i ponijeti svježe smoothije sa sobom u istoj prakticnoj bocici od 600 ml. Jednostavno ga napunite svojim omiljenim svježim sastojcima, izmiješajte i krenite. Uživanje u zdravim smutijima bogatim hranljivim sastojcima gde god da idete postalo je mnogo lakše. Stoga MultiQuick 5 Vario Fit ima sve što vam je potrebno za pripremu svježih, hranjivih jela koja ce podržati vaš zdrav nacin života.

Štapni mikser BRAUN 4191-MQ5245WH

192.20KM Sa PDV-om
SAŽETAK Uživajte u maksimalnoj preciznosti i snazi ??na dlanu – novi rucni blender MultiQuick 5 Vario daje vam 21 lako podesivu brzinu za preciznije rezultate blendiranja. Brzine se lako podešavaju palcem, a visoko efikasan motor od 1000 W daje vam snagu koja vam je potrebna za brz rad sa širokim spektrom namirnica.