Prikaži sve 4 rezultate

Ručni mikser BRAUN HB701AI-MQ7087X

365.80KM Sa PDV-om
SAŽETAK Novi Braun MultiQuick 7 rucni blender je dizajniran da vam pomogne da napravite zdrave obroke za svoju porodicu i prijatelje – brzo i jednostavno. Sada ima prvu ACTIVEBlade tehnologiju na svijetu. Ova inovativna fleksibilna osovina daje vam 250 % aktivniju reznu površinu za rad (u poredenju sa Braun rucnim blenderima sa osovinom koja nije ACTIVEBlade). Takode poseduje Braunovu novu Easy SmartSpeed ??tehnologiju, koja vam daje kontrolu sa samo jednim dodirom. Jednostavno pritisnite kontrolno dugme da biste intuitivno i bez prekida podesili snagu.

Štapni mikser BRAUN HB701AI-MQ7045X

266.60KM Sa PDV-om
SAŽETAK Novi Braun MultiQuick 7 rucni blender je dizajniran da vam pomogne da napravite zdrave obroke za svoju porodicu i prijatelje – brzo i jednostavno. Sada ima prvu ACTIVEBlade tehnologiju na svijetu. Ova inovativna fleksibilna osovina daje vam 250 % aktivniju reznu površinu za rad (u poredenju sa Braun rucnim blenderima sa osovinom koja nije ACTIVEBlade).Takode poseduje Braunovu novu Easy SmartSpeed ??tehnologiju, koja vam daje kontrolu sa samo jednim dodirom. Jednostavno pritisnite kontrolno dugme da biste intuitivno i bez prekida podesili snagu.

Štapni mikser BRAUN 4191-MQ5252BKBL

192.20KM Sa PDV-om
SAŽETAK MultiQuick 5 Vario Fit je rucni blender koji radi više – savršen je 2u1 alat za svježe i zdrave recepte. Sa svojim pametnim novim Blend&Go nastavkom, možete pripremiti i ponijeti svježe smoothije sa sobom u istoj prakticnoj bocici od 600 ml. Jednostavno ga napunite svojim omiljenim svježim sastojcima, izmiješajte i krenite. Uživanje u zdravim smutijima bogatim hranljivim sastojcima gde god da idete postalo je mnogo lakše. Stoga MultiQuick 5 Vario Fit ima sve što vam je potrebno za pripremu svježih, hranjivih jela koja ce podržati vaš zdrav nacin života.

Štapni mikser BRAUN 4191-MQ5245WH

192.20KM Sa PDV-om
SAŽETAK Uživajte u maksimalnoj preciznosti i snazi ??na dlanu – novi rucni blender MultiQuick 5 Vario daje vam 21 lako podesivu brzinu za preciznije rezultate blendiranja. Brzine se lako podešavaju palcem, a visoko efikasan motor od 1000 W daje vam snagu koja vam je potrebna za brz rad sa širokim spektrom namirnica.