Prikaži sve 12 rezultate

MFP XEROX AltaLink C8145/C8155

11,875.48KM Sa PDV-om
SAŽETAK Naziv višenamenskog štampaca u boji Xerox Altalink C8155 samo po sebi sugeriše da je to visoko efikasan, višenamenski štampac koji može da obavlja više zadataka u isto vreme. Altalink C8155 štampac radi kao standardni štampac, fotokopir aparat i skener, a možete cak i slati e-poštu direktno sa njim. Nudi vrhunski kvalitet slike i konzistentnost boja sa rezolucijom štampe od 1200 x 2400 dpi i maksimalnom rezolucijom kopiranja od 600 x 600 dpia. Xerox C8155 podržava vecinu operativnih sistema kao što su Fedora Core, Mac OS, Ubuntu i Windows. Ima ugradenu sveobuhvatnu sigurnost kao i za zaštitu zaštitnog zida sistema i korisnickih informacija.

MFP XEROX AltaLink C8130/C8135 T

10,223.80KM Sa PDV-om
SAŽETAK Osjecajte se odmah kao kod kuce uz AltaLink. Intuitivno i personalizirano sucelje nalik tabletu balansira jednostavnost i efikasnost i smanjuje korake za obavljanje zadataka jednim dodirom. Karakteristike mobilnosti olakšavaju uposlenicima štampanje sa svojih mobilnih uredaja i pristup naprednim AltaLink mogucnostima. AltaLink uredaji povezuju fizicki i digitalni svijet s aplikacijama i naprednim mogucnostima skeniranja koje vam omogucavaju da digitalizirate, usmjerite i obradite informacije u trenu. Automatizirajte dosadne zadatke kako biste uštedjeli vrijeme i smanjili greške.

Kolor laserski printer CANON LBP852Cx (A3 format)

6,612.92KM Sa PDV-om
Brz A3 pisač u boji opremljen brojnim značajkama, velikog kapaciteta za papir i zajamčenog kvalitetnog ispisa u multimedijskim formatima. Uređaj velikog kapaciteta u kompaktnom kućištu pruža rezultate iznimne kvalitete u živopisnom načinu u boji te podržava širok raspon papirnatih medija, od A6 do formata oglasnih ploča.

Multifunkcijski laser uređaj XEROX B1025U A3

2,121.64KM Sa PDV-om
Xerox B1025 višenamjenski uređaj s automatskim dvostranim ulagačem izvrsna je zamjena za veće uređaje, jer nudi poboljšanu produktivnost u jednom malom uređaju. Xeroxov novi uređaj odlikuje se visokim performansama brzinom ispisa od 25 stranica u minuti.

MFP BROTHER MFC-J3940DW

1,237.52KM Sa PDV-om
SAŽETAK MFC-J3940DW profesionalni višenamjenski uredaj A3 dizajniran je za dugotrajnu upotrebu i zadovoljava potrebe zahtjevnih manjih ureda i radnih grupa. Razliciti dokumenti u boji mogu se ispisivati u oba formata A3 i A4 uz visoku kvalitetu, brze i niske operativne troškove. Višenamjenski uredaj nudi ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje. Ispisujte s radne stanice, u sobi za sastanke ili s mobilnog uredaja s bežicnom vezom. Komunikacija bliskog polja (NFC) omogucuje vam da dodirnete i ispišete direktno s mobilnog uredaja.

MFP BROTHER MFC-J3540DW

947.36KM Sa PDV-om
SAŽETAK MFC-J3540DW profesionalni višenamjenski uredaj A3 dizajniran je za dugotrajnu upotrebu i zadovoljava potrebe zahtjevnih manjih ureda i radnih grupa. Razliciti dokumenti u boji mogu se ispisivati u oba formata A3 i A4 uz visoku kvalitetu, brze i niske operativne troškove. Višenamjenski uredaj nudi ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje. Ispisujte s radne stanice, u sobi za sastanke ili s mobilnog uredaja s bežicnom vezom.

MFP BROTHER MFC-J2340DW

824.60KM Sa PDV-om
SAŽETAK MFC-J2340DW profesionalni višenamjenski uredaj A3 dizajniran je za dugotrajnu upotrebu i zadovoljava potrebe zahtjevnih manjih ureda i radnih grupa. Razliciti dokumenti u boji mogu se ispisivati u oba formata A3 i A4 uz visoku kvalitetu, brze i niske operativne troškove. Višenamjenski uredaj nudi ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje. Ispisujte s radne stanice, u sobi za sastanke ili s mobilnog uredaja s bežicnom vezom.