Prikaz 1–12 od 20 rezultata

Show sidebar
Zatvori

Ruksak Asus ROG Ranger BP1500 Gaming Backpack 15,6″

135.16KM Sa PDV-om
ASUS ROG Ranger BP1500 Gaming ruksak je lagani ruksak za prenosne računare do 15,6in. Elegantno izrađen, od vrhunskih materijala, štiti Vašu opremu veoma kvalitetno. Posebni odjeljci za laptop i ostalu opremu štiti istu od različitih udaraca.
Zatvori

Slušalice HAMA Bluetooth® “Touch”, on-ear

130.20KM Sa PDV-om
Bilo da satima uživate u muzici, uz audio knjigu ili upućujete duge telefonske pozive, sve to možete učiniti pomoću ovih slušalica. Udobno dizajnirana od trake za glavu do jastučića za uši. Zvukom i telefonskim pozivima lako se može upravljati pomoću funkcije dodira.
Zatvori

VOLAN HAMA URAGE GRIPZ 500 GAMING

86.80KM Sa PDV-om
Na klasičnom "Need for Speed", utrkujte se u zavojima i prikradajte svog protivnika sa ceste: gumirani volan ostaje čvrsto u vašem zahvatu čak i tokom smionih manevara preticanja. Osjetite površinu puta sa svim njegovim nedostacima zahvaljujući vibracionom efektu.
Zatvori

Slušalice HAMA “LiberoBuds” Bluetooth® In-ear

81.84KM Sa PDV-om
Potpuno bežične za maksimalnu slobodu kretanja - naše istinske bežične "LiberoBuds" slušalice: nema više zapetljavanja kablova sa ovim Bluetooth slušalicama. Glasovne komande i višenamjenski tasteri osiguravaju intuitivan rad - tokom sporta i prilikom poziva.
Zatvori

Torba Port ZURICH 13/14 plava

73.16KM Sa PDV-om
Veoma elegantna torba, koja će Vam omogućiti prenos Vaše opreme, uključujući i uređaje do 14".
Zatvori

Torba Port ZURICH 13/14 crna

73.16KM Sa PDV-om
Veoma elegantna torba, koja će Vam omogućiti prenos Vaše opreme, uključujući i uređaje do 14".
Zatvori

SLUŠALICE S MIKROFONOM GENIUS HS-G600V

73.16KM Sa PDV-om
Slušalice s funkcijom vibracija, pružaju pravi i zabavni doživljaj s dubokim bas zvukom putem USB napajanja. Nude ergonomski dizajn i vrhunsku udobnost za duže igre. Izvrstan mikrofon, kristalno jasan zvuk, sa ugrađenom kontrolom glasnoće, dugme vibracija i isključenjem mikrofona.
Zatvori

Slušalice “Calypso” Bluetooth® over-ear, mikrofon

50.84KM Sa PDV-om
Zašto ne pustiti neki kalipso? Izvrsna snaga basa i savršeno prikladni jastučići za uši koji štite od vanjske buke omogućuju vam da uronite u osjećaj karipskog čeličnog bubnja. Za one koji vole stvari malo tiše: Utonite u audio knjigu satima s ovim udobnim slušalicama.
Zatvori

Slušalice HAMA “HS-USB400” PC Office Headset

49.60KM Sa PDV-om
- Jastučići za uši i traka za glavu za savršeno pristajanje, čak i nakon dužih perioda upotrebe - Udobno i optimalno pozicioniranje zahvaljujući fleksibilnoj ruci mikrofona - Elegantna i fleksibilna tkanina za dodatnu zaštitu od prevrtanja - Dugme za isključivanje zvuka omogućava korisnicima da brzo isključe zvuk na mikrofonu - Kabelski daljinski upravljač za praktičnu i kontinuiranu kontrolu zvuka - Jednostrani kabel za ugodno nošenje bez zapetljavanja
Zatvori

Torba Port SYDNEY 13/14″, siva

49.60KM Sa PDV-om
Urbana i moderna torba za laptop, čiji kvalitetan dizajn je rezultat kreativnosti dizajnera iz Pariza. Omogućava Vam prenos uređaja do 14", ali i ostale opreme i Vaših osobnih stvari, koje su u potpunosti zaštićene.