Prikaz 1–12 od 24 rezultata

Show sidebar
Zatvori

Ruksak Port MELBOURNE 15,6″

172.36KM Sa PDV-om
Melbourne je vrhunski ruksak za prenos Vašeg prenosnog računara do 15,6". Osim toga, nudi Vam mogućnost prenošenja stvari poput punjača, smartphone uređaja, ali i ostale potrebne opreme. Veliki broj dobro raspoređenih i dizajniranih zadžepaka Vam omogućava laku organizaciju Vaših stvari, a izgled će oduševiti gdje god da nosite ovaj ruksak.
Zatvori

Philips bežične Hi-Fi slušalice SHC5200/10

110.36KM Sa PDV-om
Zvučnik od 32 mm je kompaktan, ali ipak snažan element za neiskrivljen zvuk bez dodatka ikakve ulazne snage. Slušalice koje se nose dok ste vani obično se podešavaju kliznim mehanizmom na obruču, to može predstavljati problem jer se podešavanje treba izvršiti prilikom svake upotrebe, U svojoj muzici možete uživati brže i jednostavnije uz fleksibilan unutarnji obruč ovih slušalica koji se sam podešava, on će se automatski prilagoditi obliku i veličini vaše glave. Ove slušalice napravljene su od izdržljivih, laganih materijala koji omogućavaju udobno dugotrajno nošenje.
Zatvori

ZVUČNIK HAMA SOLDIER-S BLUETOOTH

80.60KM Sa PDV-om
Vodootporni Bluetooth zvučnik s funkcijom power banka za savršeno uživanje u muzici uz pametni telefon, tablet ili prijenosno računalo - bilo gdje i u bilo koje vrijeme. Na zvučnik ne utiču kiša i tekućina, pa čak može biti uronjen u vodu. Multi-Connect: beskrajni raspon zvučnika iz ove serije može se povezati međusobno putem Bluetooth-a za proširenje zvuka bez aplikacije. Snažna Li-ion baterija za sate reprodukcije. Podržava daljinsku funkciju za kontrolu glazbe s play/pause/title forward/title back. Sa integriranim hands free sistemom čini telefoniranje vrlo jednostavnim.
Zatvori

Ruksak Port HOUSTON 15,6″

68.20KM Sa PDV-om
Houston ruksak je moderan ruksak, dizajniran sa posebnim odjeljkom za prenos laptopa. Podstavljeni pretinac pruža optimalnu zaštitu prenosnog računara. Poseban odjeljak za tablete do 10,1'', pretinac za pohranu Vaših dokumenata, sa prostranim prednjim džepom, omogućavaju Vam da svoje stvari jednostavno organizujete i prenosite gdje želite. Ergonomska leđa i naramenice garantuju veliku udobnost.
Zatvori

Ruksak Port PORTLAND 15,6″

48.36KM Sa PDV-om
Ruksak Portland, laganog, kompaktnog i kreativnog dizajna, omugućava Vam prenos laptopa do 15.6in. Ovaj ruksak ima podstavljeni unutarnji pretinac, kako bi pružio optimalnu zaštitu prenosnog računara. Također, ima pretinac i za tablete do 10,1in, kao i dio za pohranu dokumenata. Prednji džep sa brzim pristupom olakšava Vam muke kada trebate brz pristup Vašem pasošu, dokumentu... Vaša oprema je u potpunosti zaštićena, s obzirom da je ruksak u cjelosti podstavljen.
Zatvori

Zvučnik HAMA Pocket 2.0, bluetooth, crni

47.12KM Sa PDV-om
Džepni, kompaktan, ali sa velikim efektom: Ovaj mobilni Bluetooth zvucnik omogucava vam uživanje u zvukovima svuda - ported vode, na vodi, pa cak i u vodi. savršeno za ljeto pored jezera i bazena uz ugodne hitove ili zimi uz opuštajucu muziku za dugo kupanje u kupki. Zaštita od prskanja prema IPX4. zvucnik otporan na prskanje, što znaci da muzika ostaje u rdu cak i kada je loše vrijeme.