Prikaz 1–12 od 17 rezultata

MFP XEROX VersaLink B7130 A3

6,198.76KM Sa PDV-om
Snažan crno-bijeli A3 multifunkcionalni uređaj, Xerox VersaLink B7130 omogućava vam da razvijete svoje poslovanje uz efikasnost naprednih ili jednostavnih funkcija štampanja, kopiranja i skeniranja. Uređaj karakteriše povećana produktivnost, fleksibilnost, sveobuhvatna sigurnost i odlične karakteristike uređaja kao što su brzina od 30 stranica u minuti, dvostrano štampanje i skeniranje, dupleks automatski ulagač dokumenata od 130 listova i visoka rezolucija štampe. Pogodno za male i srednje radne grupe koje imaju povećan volumen A4 i A3 crno-bijele štampe.

MF kolor printer XEROX C315DNI

1,827.76KM Sa PDV-om
Moćan višenamenski uređaj u boji, Xerox C315DNI, koji vam omogućava da unapredite svoje poslovanje uz efikasnost naprednih, ali jednostavnih funkcija štampanja, kopiranja, skeniranja, e-pošte i faksiranja. Uređaj ima RADF od 50 listova koji vam omogućava skeniranje dokumenata na obje strane.

MFP uređaj XEROX B1022B

1,403.68KM Sa PDV-om
XEROX B1022B Laser Multifunction pristupačan je crno-bijeli uređaj koji ne štedi na značajkama i mogućnostima povezivanja koji su vam potrebni da ostvarite svoj puni potencijal. Sve je lakše s uređajem koji štedi prostor i nudi brz, redovit mobilni ispis i skeniranje koje današnji poslovni svijet zahtijeva.

MF laserski kolor printer XEROX C235DNI

1,256.12KM Sa PDV-om
Pouzdan desktop uređaj pogodan za male i srednje radne grupe koji vam nudi štampanje, skeniranje, kopiranje i slanje faksa. Uređaj omogućava mrežnu i bežičnu vezu i standardno dvostrano štampanje. Možete sigurno ispisivati ??s mobilnih uređaja jer uređaj podržava Apple® AirPrint ™, Chromebook ™, Mopria® Print Service, Wi-Fi Direct.

Kolor laserski printer XEROX C230DNI

892.80KM Sa PDV-om
Xerox® C230 pisač u boji za mali ured ili rad od kuće. Pisači su jednostavni za korištenje, pouzdani i pružaju sveobuhvatnu sigurnost. Ciljani kupci - maloprodaja, bankarstvo, ugostiteljstvo, stomatolozi, usluge,...