Prikaži sve 7 rezultate

Kolor laserski printer CANON LBP852Cx (A3 format)

6,612.92KM Sa PDV-om
Brz A3 pisač u boji opremljen brojnim značajkama, velikog kapaciteta za papir i zajamčenog kvalitetnog ispisa u multimedijskim formatima. Uređaj velikog kapaciteta u kompaktnom kućištu pruža rezultate iznimne kvalitete u živopisnom načinu u boji te podržava širok raspon papirnatih medija, od A6 do formata oglasnih ploča.

MFP XEROX B315DNI

1,083.76KM Sa PDV-om
SAŽETAK Višenamjenski printer Xerox B315 ima ugraden Wi-Fi sa Wi-Fi Direct i lako se postavlja pomocu Xerox Smart Start softvera tako da je spreman za rad. Štampajte sa svojih mobilnih uredaja uz podršku za AppleAirPrint, Mopria Print Service i Chromebook štampanje. Dizajniran za mala preduzeca koja trebaju štampati, kopirati i skenirati.

Skener BROTHER ADS-4300N

1,039.12KM Sa PDV-om
SAŽETAK Za kompanije kojima je potreban brz i ucinkovit mrežni skener. Povežite svoj ADS-4300N s mrežom i jednostavno snimite dokumente kako biste ih podijelili i suradivali s kolegama. * 3 konfigurabilne tipke precaca * Napredna obrada slike i skeniranje velikih kolicina * Znacajke: ultrazvucni senzor za sprjecavanje ulaganja više listova, prekidac za odvajanje * Aplikacija Mobile Connect * Podržava AirPrint skeniranje * Sadrži softver Brother ScanEssentials * Kompatibilnost upravljackog programa sa sistemima TWAIN (Win i macOS), WIA, Linux SANE

Printer XEROX B310DNI

835.76KM Sa PDV-om
Xerox® B310, crno-bijeli printer, tih, kompaktan, pogodan za rad od kuće te za male i srednje tvrtke. Prednosti pisača su svakodnevna pouzdanost, performanse, kvalitetni ispisi, brzina, jednostavno postavljanje pisača jednim klikom, manje održavanja, manja potrošnja energije i napredne sigurnosne značajke za zaštitu osjetljivih dokumenata. Ispisujte s mobilnih uređaja koristeći Apple® AirPrint™, Chromebook™, Mopria® Print Service, Wi-Fi Direct.

MF printer XEROX B235DNI

768.80KM Sa PDV-om
XEROX B235DNI multifunkcionalni laserski uređaj koji vam omogućava štampanje, kopiranje, skeniranje i faksiranje. Pogodno za rad od kuće i male radne grupe. Pouzdan i jednostavan za upotrebu, dizajniran za rad bez održavanja, pruža vam kvalitetno i sigurno štampanje. LCD ekran osetljiv na dodir u boji omogućava vam lakši pristup aplikacijama.

Printer EcoTank Epson L1270

384.40KM Sa PDV-om
EcoTank omogucuje ispisivanje kod kuce bez briga – spremnici s tintom iznimno visokog kapaciteta omogucuju nadopunjavanje bez nereda, a poseban dizajn bocica je osmišljen tako da se mogu umetnuti samo ispravne boje. Posjeduje prednji spremnik za tintu na kojem je lako može vidjeti kada je potrebno dodatno punjenje. Aplikacija Epson Smart Panel omogucuje vam potpuno upravljanje pisacem s pametnog uredaja. Možete ispisivati dokumente i fotografije, postaviti, nadgledati i rješavati probleme sa svog telefona ili tableta. Uz tehnologiju bez topline Micro Piezo možete uživati u smanjenoj potrošnji energije i manjoj potrebi za zamjenskim dijelovima. Glava pisaca takoder je predinstalirana, pa se pisac postavlja bez muke.