Prikaži sve 10 rezultate

Show sidebar
Zatvori

Gaming stol Spirit of gamer NEON – RDEČ

509.64KM Sa PDV-om
Serija Neon potpuno je nova ponuda stolica, razvijena s ciljem da Vam svojim dizajnom omogući i ponudi prirodni ergonomski položaj i vrhunsku udobnost. Tajna njegove udobnosti je u korištenoj pjeni! Dizajniran je tako da prati oblik vaših leđa. FUTURISTIČKI DIZAJN: Neon nije opremljen dodatnim jastucima, jer smo ih ugradili izravno u njegovu strukturu. Lumbalni dio je stoga zaštićen zakrivljenim naslonom koji uzima u obzir vašu anatomiju, a oblik naslona za glavu olakšat će vam situaciju sa vratom.
Zatvori

Zaštitno staklo PANZERGLASS REDMI NOTE 9

41.42KM Sa PDV-om

Zaštitno staklo PANZERGLASS REDMI NOTE 9

Specifikacije:
Debljina stakla: 0,4 mm tvrdoće 9H;
Dizajn: Zaobljeni uglovi;
Jednostavno nanošenje bez mjehurića;
Antibakterijska zaštitu, koja uništava 99% bakterija;
Zatvori

Torba HP 15.6 Value Topload (T9B50AA)

37.20KM Sa PDV-om
Torba HP 15.6 Value Topload nudi drugačiji pristup tradicionalnom dizajnu. Sa više unutrašnjih džepova i namjenskim džepom za laptop, te posebnim vanjskim džepom, ova torba olakšava organizaciju i prenosivost laptopa i ostale potrebne opreme.
Zatvori

HP Torba 15.6 Value Top Load (K0B38AA)

27.28KM Sa PDV-om
Izuzetno elegantna HP torba koja će Vam omogućiti lagano prenošenje Vašeg uređaja i ostale opreme gdje god Vam je to potrebno. Napravljena od otpornih materijala, kako bi izdržala sve vanjske utjecaje, kreirana je da bude udobna za nošenje i izuzetno praktična.