Prikaži sve 5 rezultate

Show sidebar
Zatvori

Gaming stol Spirit of gamer NEON – RDEČ

509.64KM Sa PDV-om
Serija Neon potpuno je nova ponuda stolica, razvijena s ciljem da Vam svojim dizajnom omogući i ponudi prirodni ergonomski položaj i vrhunsku udobnost. Tajna njegove udobnosti je u korištenoj pjeni! Dizajniran je tako da prati oblik vaših leđa. FUTURISTIČKI DIZAJN: Neon nije opremljen dodatnim jastucima, jer smo ih ugradili izravno u njegovu strukturu. Lumbalni dio je stoga zaštićen zakrivljenim naslonom koji uzima u obzir vašu anatomiju, a oblik naslona za glavu olakšat će vam situaciju sa vratom.
Zatvori

Torba HP Business Slim Top Load 17″ (2UW02AA)

73.16KM Sa PDV-om
HP business torba za uređaje do 17" koja će Vam omogućiti udobno prenošenje Vaše opreme, te optimalnu zaštitu. U isto vrijeme, dizajn i elegancija će Vam omogućiti da se osjećate dobro dok nosite ovu torbu, koja će upotpuniti Vaš poslovni stil. Sa posebnim džepovima za dodatnu opremu, HP Business Slim Top Load će biti praktičan, ali i elegantan izbor u isto vrijeme.
Zatvori

Zaštitno staklo PANZERGLASS REDMI NOTE 9

41.42KM Sa PDV-om

Zaštitno staklo PANZERGLASS REDMI NOTE 9

Specifikacije:
Debljina stakla: 0,4 mm tvrdoće 9H;
Dizajn: Zaobljeni uglovi;
Jednostavno nanošenje bez mjehurića;
Antibakterijska zaštitu, koja uništava 99% bakterija;
Zatvori

Torba HP 15.6 Value Topload (T9B50AA)

37.20KM Sa PDV-om
Torba HP 15.6 Value Topload nudi drugačiji pristup tradicionalnom dizajnu. Sa više unutrašnjih džepova i namjenskim džepom za laptop, te posebnim vanjskim džepom, ova torba olakšava organizaciju i prenosivost laptopa i ostale potrebne opreme.