Prikaži sve 7 rezultate

Show sidebar
Zatvori

Usisivač Electrolux PD82-8DB, sa vrećicom

663.40KM Sa PDV-om
Najtiši usisivac na tržištu. Nova razina usisavanja s PURE D8.2. Tehnologija SmartMode, sustav PureSound i nastavak OneGo Power Clean. Projektiran da vam ponudi ucinkovito cišcenje, jedinstveno pametan i nevjerojatno tih.
Zatvori

Usisivač Electrolux EUOC94DB, sa vrećicom

544.36KM Sa PDV-om
Tajna savršenog usisavanja prašine ne leži samo u snažnom motoru, vec i u velikom protoku zraka te ucinkovitom FlowMotion™ Silent nastavku. Od nastavka do izlaza protok zraka u usisivacu UltraOne zabrtvljen je i optimiziran za visokoucinkovito usisavanje.
Zatvori

Usisivač Electrolux ZPF2220, sa vrećicom

271.56KM Sa PDV-om
PowerForce™ dolazi s Power Pro System™ za savršene rezultate cišcenja. Power Pro System™ kombinira efikasan motor i DustPro™ nastavak omogucujuci vam savršeno cišcenje gdje god poželite, na tepihu ili na tvrdim površinama.
Zatvori

Usisivač Electrolux EEG42EB, sa vrećicom

235.60KM Sa PDV-om
Usisavac EEG42EB EasyGo je izuzetno praktican i lagan za rukovanje, tako da cijela obitelj moze usisavati bez problema. Temeljit je i lagan za usisavanje. Prilikom usisavanja ne stvara veliku buku i lako se krece prostorom. Dužina prikljucnog kabla je dovoljno velika da se može usisavati i više prostorija na jednoj uticnici.
Zatvori

Usisivač Electrolux EEG41CB, sa vrećicom

209.56KM Sa PDV-om
Lagan i jak usisivac. Ucinkovit u uklanjanju dlaka kucnih ljubimaca. Kompaktan usisivac, koji ne stvara veliku buku, sa odgovarajucim nastavcima za usisivanje. Odlicnog dizajna, snage usisivanja, vrlo praktican i jednostavan za upotrebu.
Zatvori

Usisivač ZANUSSI ZANCG22CB, sa vrećicom

155.00KM Sa PDV-om
Novi Compact Go usisivac donosi sjajne rezultate cišcenja, a istovremeno nudi blagodati kompaktnog cistaca koji se lako koristi.
Zatvori

Usisivač ZANUSSI ZANCG20IW, sa vrećicom

117.80KM Sa PDV-om
Novi Compact Go usisivac donosi sjajne rezultate cišcenja, a istovremeno nudi blagodati kompaktnog cistaca koji se lako koristi.