Prikaži sve 7 rezultate

Električna pećnica Electrolux KODDP77H

1,548.76KM Sa PDV-om
Piroliticko cišcenje za održivu blistavost Održavanje pecnice blistavom s novom funkcijom pirolitickog cišcenja više nije teško. Sistem cišcenja zagrijava pecnicu do temperature koja ostatke hrane pretvara u pepeo. Vi samo trebate obrisati dno. Ribanje je prošlost.

Električna pećnica Electrolux KODDP77X

1,213.96KM Sa PDV-om
SteamBake dodaje paru vrucem zraku na pocetku pecenja, stvarajuci hrskavu koru na hrani, ali je održavajuci podatnom iznutra. Tijesto ce se lijepo dizati pod utjecajem pare, a bit ce još lepršavije.

Električna pećnica Electrolux KOF3H70X

1,089.96KM Sa PDV-om
Uživajte u ujednacenom kuhanju pomocu kuhanja na više razina. Dodatni prstenasti grijac za ujednacenije kuhanje na sve tri razine. Savršeno za pripremu poslastica i raskošnih pita.

Električna pećnica Electrolux EOF5C70X

1,077.56KM Sa PDV-om
U pecnici 600 SurroundCook® sve se ujednaceno pece, hrskavo pile i osjetljivi poljupci. Ventilator za cirkulisanje zraka i topline osigurava postojanost unutarnje temperature. Nema više okretanja jela ili pomicanja posuda.

Električna pećnica Electrolux EOD3H50TX

1,015.56KM Sa PDV-om
U pecnici 600 SteamBake kod kuce možete pripremati slasne muffine i savršene pite dodavanjem pare. Uživajte u pecenom piletu, lazanji i ribi uz ujednacene rezultate kuhanja. Hrskava korica i meka unutrašnjost na dodir dugmeta.

Električna pećnica Electrolux EOF3H40TH

1,010.60KM Sa PDV-om
U pecnici 600 SurroundCook® sve se ujednaceno pece, hrskavo pile i osjetljivi poljupci. Ventilator za cirkuliranje zraka i topline osigurava postojanost unutarnje temperature. Nema više okretanja jela ili pomicanja posuda.

Električna pećnica Electrolux EOF3H40BX

606.36KM Sa PDV-om
U pecnici 600 SurroundCook sve se ujednaceno pece. Ventilator za cirkulisanje zraka i topline osigurava postojanost unutarnje temperature. Nema više okretanja jela ili pomicanja posuda.