Prikaz 1–12 od 74 rezultata

Ugr. ploča sa integr. napom Electrolux KCC83443

3,292.20KM Sa PDV-om
600 Bridge ploca za kuhanje s napom je indukcijska ploca za kuhanje sa snažnom ugradenom ekstrakcijom za vecu slobodu pri planiranju pripreme jela. Istodobno, funkcija povezivanja omogucuje kombiniranje 2 zona kuhanja u jednu veliku zonu za kuhinjsko posude, kao što je roštilj-tava.

Električna pećnica Electrolux KOBBS39WX, parna

2,354.76KM Sa PDV-om
Pecnica 800 SteamBoost i Steamify® zadržavaju hranjive tvari i vlagu jer kada kuhate na pari ne morate dodavati masnocu da bi okus bio potpun. Uživajte u besprijekornim rezultatima jednim pritiskom dugmeta. Vi samo odaberite temperaturu, a mi cemo obaviti ostalo.

Električna pećnica Electrolux KODDP77H

1,548.76KM Sa PDV-om
Piroliticko cišcenje za održivu blistavost Održavanje pecnice blistavom s novom funkcijom pirolitickog cišcenja više nije teško. Sistem cišcenja zagrijava pecnicu do temperature koja ostatke hrane pretvara u pepeo. Vi samo trebate obrisati dno. Ribanje je prošlost.

Električna pećnica Electrolux EOE7P31Z

1,412.36KM Sa PDV-om
Postignite slasne rezultate. Pećnica 700 SenseCook® sa senzorom za hranu omogućuje pažljivo nadziranje temperature u središtu hrane. Kada dosegne ispravnu temperaturu, isključit će se. Prečac do mekog odreska i slasnih lazanja.

Kuhinjska ploča Electrolux EIS62449, indukcija

1,370.20KM Sa PDV-om
Spojite zone za više prostora pomocu funkcije Bridge, Funkcija Bridge omogucuje vam da kombinujete dvije zasebne zone kuhanja kako biste stvorili jednu veliku površinu. S automatski uskladenim postavkama temperature i vremena idealna je za pripremu na plocama plancha ili u posudama za pecenje.

Ugradbena ploča ELECTROLUX EIS62443, Indukcija

1,337.96KM Sa PDV-om
Indukcijska ploča 600 SenseBoil® pazi na vrenje vode. Automatski regulira temperaturu procjenom blizine točke vrenja i smanjuje toplinu za tiho vrenje. Zato se fokusirajte na pripremu ukusnih jela, a ne na vodu koja vrije.

Električna pećnica Electrolux KOEBP31X, SteamBake

1,305.72KM Sa PDV-om
Uz pećnicu 800 AssistedCooking sa senzorom za hranu očekujte slasna jela. Senzor prati temperature u jezgri hrane i pruža odabir načina pečenja. A i isključuje pećnicu kad je jelo gotovo. Poslužite odličan odrezak svaki put.

Ugradbena ploča ELECTROLUX CIV644, Indukcija

1,300.76KM Sa PDV-om
Možete stvoriti nekoliko velikih površina za kuhanje uz funkciju Multiple Bridge na indukcijskoj ploči. Kombinirane zone za kuhanje imaju iste postavke temperature i vremena. Zato možete istovremeno koristiti razno posuđe, od preša do lonaca za pečenje.

Ugradbena ploča ELECTROLUX EIS6134, Indukcija

1,275.96KM Sa PDV-om
Nema pogađanja uz indukcijsku ploču za kuhanje 700 SenseFry®. Senzor za prženje održava točnu temperaturu na površini lonca. Bez pogađanja i podešavanja postavki. Sad možete pripremati jednolike palačinke i sočno meso.

Električna pećnica Electrolux KODEH70X, SteamBake

1,251.16KM Sa PDV-om
U pecnici 600 SteamBake kod kuce možete pripremati slasne muffine i savršene pite dodavanjem pare. Uživajte u pecenom piletu, lazanji i ribi uz ujednacene rezultate kuhanja. Hrskava korica i meka unutrašnjost na dodir dugmeta. AquaClean potice isparavanje vode na dnu rerne, dok parom omekšava uporne masnoce i ostatke hrane. To olakšava postizanje prirodne cistoce.

Električna pećnica Electrolux KODDP77X

1,213.96KM Sa PDV-om
SteamBake dodaje paru vrucem zraku na pocetku pecenja, stvarajuci hrskavu koru na hrani, ali je održavajuci podatnom iznutra. Tijesto ce se lijepo dizati pod utjecajem pare, a bit ce još lepršavije.