Prikaži sve 5 rezultate

Show sidebar
Zatvori

Zvučnik HAMA SOUNDCUP-Z bluetooth

111.60KM Sa PDV-om
Mobilni Bluetooth zvučnik za idealan zvuk u dnevnoj sobi, kuhinji, itd. Diskretno LED osvjetljenje u 6 promjenljivih boja koje se također mogu automatski promijeniti u skladu sa glazbom - za idealan ambijent koji će odgovarati raspoloženju. Uživanje u muzici na više načina: pored Bluetooth 4.2, muzika se može reprodukovati i putem AUX kabla, USB stick-a ili micro-SD kartice. Snažan zvuk od 360 °. Sofisticiran dizajn s poklopcem od tkanine i osvijetljenim upravljačkim elementima Soundcup-Z čini pravom privlačnicom očiju u kući. Integrisana funkcija hands-free: primajte pozive bez potrebe da prekidate ono što radite. Mobilni i fleksibilni: integrirana Li-ion baterija omogućuje reprodukciju do 12 sati, čak i kada nije priključen kabel za napajanje.
Zatvori

Zvučnik HAMA Pocket 2.0, bluetooth, crni

47.12KM Sa PDV-om
Džepni, kompaktan, ali sa velikim efektom: Ovaj mobilni Bluetooth zvucnik omogucava vam uživanje u zvukovima svuda - ported vode, na vodi, pa cak i u vodi. savršeno za ljeto pored jezera i bazena uz ugodne hitove ili zimi uz opuštajucu muziku za dugo kupanje u kupki. Zaštita od prskanja prema IPX4. zvucnik otporan na prskanje, što znaci da muzika ostaje u rdu cak i kada je loše vrijeme.
Zatvori

Zvučnik BT HAMA Drum Mobile, tamno plavi 3,5w

42.16KM Sa PDV-om
Sa ovim prenosivim zvučnikom, ne samo da postavljate ton za trend nego i za zvuk. Ova mala zvučna mašina isporučuje osam sati vaših omiljenih hitova putem Bluetooth-a - savršeno za druženje sa prijateljima ili na improvizovanoj zabavi. Pravi bežični stereo - pretvara mono u stereo: povežite dva zvučnika putem Bluetootha i postavite ih bilo gdje u prostoriji za pravi stereo zvuk