Prikaži sve 7 rezultate

Zvučnik Hama “Shine” 2.0 Bluetooth crni

147.56KM Sa PDV-om
"Shine 2.0" kombinuje zadovoljstvo slušanja sa svetlom raspoloženja u boji. Kod kuce ili u pokretu: ova mobilna Bluetooth kutija znaci da uvijek stvarate pravo raspoloženje uz muziku i rasvjetu. Harmonija zvuka i svetla: LED osvetljenje se može promeniti u 5 razlicitih režima kako bi odgovaralo muzici ili ambijentu, ili ga jednostavno koristiti kao diskretni izvor svetlosti napolju Pravi bežicni stereo: povežite dva zvucnika putem Bluetootha i postavite ih bilo gdje u prostoriji za pravi stereo zvuk Otporan na prskanje prema IPX4: iznenadni pljusak? Nema problema. Zvucnik je otporan na prskanje, što znaci da muzika ostaje u redu cak i kada je loše vrijeme Uživajte u omiljenim pjesmama dugo vremena: zvucnik se može koristiti preko Bluetooth-a do 12 sati

Zvučnik HAMA SOUNDCUP-Z bluetooth

111.60KM Sa PDV-om
Mobilni Bluetooth zvučnik za idealan zvuk u dnevnoj sobi, kuhinji, itd. Diskretno LED osvjetljenje u 6 promjenljivih boja koje se također mogu automatski promijeniti u skladu sa glazbom - za idealan ambijent koji će odgovarati raspoloženju. Uživanje u muzici na više načina: pored Bluetooth 4.2, muzika se može reprodukovati i putem AUX kabla, USB stick-a ili micro-SD kartice. Snažan zvuk od 360 °. Sofisticiran dizajn s poklopcem od tkanine i osvijetljenim upravljačkim elementima Soundcup-Z čini pravom privlačnicom očiju u kući. Integrisana funkcija hands-free: primajte pozive bez potrebe da prekidate ono što radite. Mobilni i fleksibilni: integrirana Li-ion baterija omogućuje reprodukciju do 12 sati, čak i kada nije priključen kabel za napajanje.

ZVUČNIK HAMA SOLDIER-S BLUETOOTH

80.60KM Sa PDV-om
Vodootporni Bluetooth zvučnik s funkcijom power banka za savršeno uživanje u muzici uz pametni telefon, tablet ili prijenosno računalo - bilo gdje i u bilo koje vrijeme. Na zvučnik ne utiču kiša i tekućina, pa čak može biti uronjen u vodu. Multi-Connect: beskrajni raspon zvučnika iz ove serije može se povezati međusobno putem Bluetooth-a za proširenje zvuka bez aplikacije. Snažna Li-ion baterija za sate reprodukcije. Podržava daljinsku funkciju za kontrolu glazbe s play/pause/title forward/title back. Sa integriranim hands free sistemom čini telefoniranje vrlo jednostavnim.

Zvučnik HAMA Pocket 2.0, bluetooth, crni

47.12KM Sa PDV-om
Džepni, kompaktan, ali sa velikim efektom: Ovaj mobilni Bluetooth zvucnik omogucava vam uživanje u zvukovima svuda - ported vode, na vodi, pa cak i u vodi. savršeno za ljeto pored jezera i bazena uz ugodne hitove ili zimi uz opuštajucu muziku za dugo kupanje u kupki. Zaštita od prskanja prema IPX4. zvucnik otporan na prskanje, što znaci da muzika ostaje u rdu cak i kada je loše vrijeme.

Zvučnik BT HAMA Drum Mobile, tamno plavi 3,5w

42.16KM Sa PDV-om
Sa ovim prenosivim zvučnikom, ne samo da postavljate ton za trend nego i za zvuk. Ova mala zvučna mašina isporučuje osam sati vaših omiljenih hitova putem Bluetooth-a - savršeno za druženje sa prijateljima ili na improvizovanoj zabavi. Pravi bežični stereo - pretvara mono u stereo: povežite dva zvučnika putem Bluetootha i postavite ih bilo gdje u prostoriji za pravi stereo zvuk