Prikaz 1–12 od 16 rezultata

Show sidebar
Zatvori

Philips bežične Hi-Fi slušalice SHC5200/10

110.36KM Sa PDV-om
Zvučnik od 32 mm je kompaktan, ali ipak snažan element za neiskrivljen zvuk bez dodatka ikakve ulazne snage. Slušalice koje se nose dok ste vani obično se podešavaju kliznim mehanizmom na obruču, to može predstavljati problem jer se podešavanje treba izvršiti prilikom svake upotrebe, U svojoj muzici možete uživati brže i jednostavnije uz fleksibilan unutarnji obruč ovih slušalica koji se sam podešava, on će se automatski prilagoditi obliku i veličini vaše glave. Ove slušalice napravljene su od izdržljivih, laganih materijala koji omogućavaju udobno dugotrajno nošenje.
Zatvori

Slušalice HAMA Gaming-HS SoundZ 300

60.76KM Sa PDV-om
Dynamic jack headset Potpuno stereo slušalice u gaming dizajnu Kontrola jačine zvuka i funkcija isključivanja mikrofona integrisane u kabl Podesiva traka za glavu i ruka mikrofona Postavljeni jastučići za uši od tkanine Jednostrana vodilica kabla Izuzetno dugačak kabel (2,2 m) s fleksibilnom tkaninom za dodatnu zaštitu Sjajni basovi i čisti visoki tonovi Kompatibilan sa PS4 Za povezivanje slušalica na notebook / PC sa 2x 3,5 mm priključkom za priključak
Zatvori

SLUŠALICE S MIKROFONOM GENIUS HS-G560

57.04KM Sa PDV-om
Moćni driveri i živopisan zvuk. U kombinaciji sa snažnim 40 mm zvučnim drajeverom, ovaj headset omogućava da tačno odredite poziciju svojih neprijatelja. Tehnologija za smanjenje buke osigurava jasnu komunikaciju sa suigračima. Lake kao pero. Sa samo 257 grama pružaju dugotrajnu ugodnost pri korištenju.
Zatvori

SLUŠALICE THOMSON WHP-6007 ON-EAR BT

55.80KM Sa PDV-om
Bluetooth 4.2 slušalice za slušanje glazbe bilo gdje i / ili telefoniranje bez zamršenih kablova.
Zatvori

Slušalice HAMA Gaming-HS SoundZ 200

44.64KM Sa PDV-om
Dinamične USB slušalice Puna stereo slušalica Kontrola jačine zvuka i funkcija isključivanja mikrofona integrisane u kabl Podesiva traka za glavu i ručica mikrofona Podstavljeni jastučići za uši od tkanine Jednostrana vodilica kabla Izuzetno dugačak kabel (2,2 m) s fleksibilnom tkaninom za dodatnu zaštitu Sjajni basovi i čisti visoki tonovi
Zatvori

Slušalice sa mikrofonom PHILIPS SHL5005/00

38.44KM Sa PDV-om
Pomoću ovih slušalica možete svugde uživati u muzici. S mekim jastučićima možete duže slušati vašu omiljenu muziku. A uz odličan kvalitet zvuka, iskusit ćete potpuno novo iskustvo slušanja muzike.