Prikaži sve 6 rezultate

Show sidebar
Zatvori

Kuhinjska napa Electrolux EFV60657OK, crna, kaminska

887.84KM Sa PDV-om
Vertikalna kuhinjska napa iz Electroluxa elegantna je koliko i učinkovita. Uglađeni dizajn sa crnim staklom daje joj moderan i minimalistički izgled. Tako osigurava eleganciju kuhinje i odvod neugodnih mirisa.
Zatvori

Kuhinjska napa Electrolux LFT426X, 60 cm, kaminska

601.40KM Sa PDV-om
S napom 600 LEDSpot više vam ništa neće promaći. Zahvaljujući integriranom svjetlu, možete jasno vidjeti kako se hrana kuha na ploči za kuhanje. Ono je i posebno projektirano da bude energetski učinkovito i dugotrajno.
Zatvori

Kuhinjska napa Electrolux LFP316AB

283.96KM Sa PDV-om
Kuhinjska napa 300 SpaceSaving elegantnog dizajna u potpunosti je ugradena u kuhinjski element. Nema vidljivih vijaka ni metalnih dijelova, a sama napa vidljiva je jedino kada se upotrebljava. Na taj se nacin osigurava dodatan prostor za spremanje u kuhinji.
Zatvori

Kuhinjska napa Electrolux LFP216S, 60 cm, teleskopska

254.20KM Sa PDV-om
Kuhinjska napa 300 SpaceSaving elegantnog dizajna u potpunosti je ugrađena u kuhinjski element. Nema vidljivih vijaka ni metalnih dijelova, a sama napa vidljiva je jedino kada se upotrebljava. Na taj se način osigurava dodatan prostor za spremanje u kuhinji.
Zatvori

Kuhinjska napa Electrolux EFU216S

246.76KM Sa PDV-om
Tradicionalni dizajn ove kvalitetne kuhinjske nape predstavlja diskretan, a ipak moderan dodatak svakom kuhinjskom rasporedu. • Klizne kontrole s 3 brzina • Odvod zraka ili recirkulacija, uz instalaciju ugljenog filtra (izborna mogućnost)