Prikaži sve 8 rezultate

Show sidebar
Zatvori

Ruksak/torba Manhattan COMBO 13/14” + RAINCOVER

105.40KM Sa PDV-om
Treba Vam i torba i ruksak i neodlučni ste? U jednom proizvodu imate oboje - Manhattan Combo. U zavisnosti od potrebe, ovu torbu možete pretvoriti u ruksak, i obrnuto. Dobijate gratis RAINCOVER koji će štitit Vaš ruksak/torbu od kiše.
Zatvori

Ruksak Asus Artemis BP240 14″, sivi

78.74KM Sa PDV-om
Elegantan i praktičan - ruksak Asus Artemis je odličan za prenos uređaja do 14", te spremanje dodatne opreme. Dizajnom se uklapa u svako okruženje.
Zatvori

Torba HP 15.6 Business Top Load (2SC66AA)

74.40KM Sa PDV-om
Ukoliko nosite Vaš notebook i van kancelarije, torba HP 15.6 Business Top Load će Vam omogućiti da to činite sa stilom, dok je Vaša oprema u potpunosti zaštićena i jednostavno organizovana. Patentni zatvarači koji se mogu zaključati i sigurni RFID džep Vam garantuju potpunu sigurnost uređaja. Pošalji povratne informacije Istorija Sačuvano Zajednica Kada je prenosni računar vaš pratilac u kancelariji i van nje, potreban vam je slučaj u koji možete da verujete da bi bio bezbedan. HP 15.6 Business Top Load spreman je za akciju sa patentnim zatvaračima koji se mogu zaključati, sigurnim RFID džepom i dovoljno prostora za uređaj do dijagonale od 15,6 inča i svakodnevnih stvari. Pošalji povratne informacije Istorija Sačuvano Zajednica Zaštitite svoj notebook i budite organizovani sa Torbom HP 15.6 Business Top Load.
Zatvori

Torba HP 17.3 Signature Slim Topload

69.44KM Sa PDV-om
Budite mobilni i sigurni sa torbom - HP (17.3") Signature Slim Topload Case
Zatvori

Torba PORT Liberty III 17,3″

39.68KM Sa PDV-om
Izuzetno lagana torba koja će Vam poslužiti za prenošenje laptopa do 17,3".
Zatvori

Torba PORT Belize TL 15,6

34.72KM Sa PDV-om
Elegantna torba koja će Vam olakšati prenos uređaja do 15,6".