Prikaz 1–12 od 13 rezultata

Ugradbena ploča Electrolux EIS824, indukcija

1,809.16KM Sa PDV-om
Indukcijska ploca 700 SenseBoil® brine se za vašu kipucu vodu. Automatski prilagodava postavke temperature procjenjujuci kada je voda blizu tocke vrenja, i smanjuje jako vrenje na stalno lagano vrenje. Tako se možete koncentrirati na pripremu ukusnih jela, umjesto da gledate kad ce voda provreti.

Kuhinjska ploča Electrolux EIS62449, indukcija

1,370.20KM Sa PDV-om
Spojite zone za više prostora pomocu funkcije Bridge, Funkcija Bridge omogucuje vam da kombinujete dvije zasebne zone kuhanja kako biste stvorili jednu veliku površinu. S automatski uskladenim postavkama temperature i vremena idealna je za pripremu na plocama plancha ili u posudama za pecenje.

Ugradbena ploča ELECTROLUX EIS62443, Indukcija

1,337.96KM Sa PDV-om
Indukcijska ploča 600 SenseBoil® pazi na vrenje vode. Automatski regulira temperaturu procjenom blizine točke vrenja i smanjuje toplinu za tiho vrenje. Zato se fokusirajte na pripremu ukusnih jela, a ne na vodu koja vrije.

Ugradbena ploča ELECTROLUX CIV644, Indukcija

1,300.76KM Sa PDV-om
Možete stvoriti nekoliko velikih površina za kuhanje uz funkciju Multiple Bridge na indukcijskoj ploči. Kombinirane zone za kuhanje imaju iste postavke temperature i vremena. Zato možete istovremeno koristiti razno posuđe, od preša do lonaca za pečenje.

Ugradbena ploča ELECTROLUX EIS6134, Indukcija

1,275.96KM Sa PDV-om
Nema pogađanja uz indukcijsku ploču za kuhanje 700 SenseFry®. Senzor za prženje održava točnu temperaturu na površini lonca. Bez pogađanja i podešavanja postavki. Sad možete pripremati jednolike palačinke i sočno meso.

Ugradbena ploča Electrolux LIB60424CK, indukcija

911.40KM Sa PDV-om
Uz indukcijsku plocu 300 brže se postiže viša temperatura. Bez plina za paljenje ili zavojnica za prethodno zagrijavanje, zone kuhanja brzo dosežu visoke temperature pa voda brže kljuca. A kada smanjite toplinu, na to odgovaraju trenutacno, dajuci vam tako potpunu kontrolu.

Ugradbena ploča Electrolux EIT60420C, indukcija

911.40KM Sa PDV-om
Oslobodite svoj talent i iskoristite brzinu i preciznost koje upotrebljavaju profesionalni kuhari. Indukcijska tehnologija omogućuje trenutačno, precizno podešavanje zagrijavanja. • Indukcijska ploča • Dodirne kontrole • Indukcijska polja s funkcijom pojačanja električne snage • Funkcija zaključavanja, zaštita za djecu • Blokada tipki za upravljenje • Prikaz rezidualne topline: • Detekcija posude • Laka instalacija zahvaljujući sklopnom snap-in sistemu

Ugradbena ploča Electrolux LIB60420CK, indukcija

886.60KM Sa PDV-om
Tehnologija indukcije znaci da se toplina brzo isporucuje precizno na pravo mjesto, zbog cega okolne površine ostaju hladne i sigurne. Uz to, u trenu reagira na promjene temperature. A glatka površina cini je lakom za cišcenje.

Kuhinjska ploča Electrolux EHH6240ISK indukcijska

775.00KM Sa PDV-om
Oslobodite svoj talent i iskoristite brzinu i preciznost koje upotrebljavaju profesionalni kuhari. Indukcijska tehnologija omogućuje trenutačno, precizno podešavanje zagrijavanja.

Ugradbena ploča Electrolux LIT30230C

717.96KM Sa PDV-om
Lako, brzo i sigurno - indukcija Tehnologija indukcije znaci da se toplina brzo isporucuje precizno na pravo mjesto, zbog cega okolne površine ostaju hladne i sigurne. Uz to, u trenu reaguje na promjene temperature. A glatka površina cini je lakom za cišcenje.

Ugradbena ploča Electrolux LIT30231C, indukcija

688.20KM Sa PDV-om
Kombinirajte ovu modularnu plocu s ostalim modularnim plocama za kuhanje tvrtke Electrolux za vlastitu kombinaciju nacina kuhanja - odaberite izmedu mogucnosti kuhanja na plinu, indukciji ili isijavajucoj ploci.