Prikaži sve 5 rezultate

Ugradbena ploča ELECTROLUX CIV644, Indukcija

1,300.76KM Sa PDV-om
Možete stvoriti nekoliko velikih površina za kuhanje uz funkciju Multiple Bridge na indukcijskoj ploči. Kombinirane zone za kuhanje imaju iste postavke temperature i vremena. Zato možete istovremeno koristiti razno posuđe, od preša do lonaca za pečenje.

Ugradbena ploča ELECTROLUX EIS6134, Indukcija

1,275.96KM Sa PDV-om
Nema pogađanja uz indukcijsku ploču za kuhanje 700 SenseFry®. Senzor za prženje održava točnu temperaturu na površini lonca. Bez pogađanja i podešavanja postavki. Sad možete pripremati jednolike palačinke i sočno meso.

Ugradbena ploča Electrolux LIT30230C

717.96KM Sa PDV-om
Lako, brzo i sigurno - indukcija Tehnologija indukcije znaci da se toplina brzo isporucuje precizno na pravo mjesto, zbog cega okolne površine ostaju hladne i sigurne. Uz to, u trenu reaguje na promjene temperature. A glatka površina cini je lakom za cišcenje.

Ugradbena ploča Electrolux EHF6240XXK

638.60KM Sa PDV-om
Ove kontrole osjetljive na dodir vrlo su kompaktne, a da pri tom nije ugrožena njihova citljivost dajuci vam više prostora za kreativnost pri kuhanju.

Ugradbena ploča ELECTROLUX LHR3233CK

395.56KM Sa PDV-om
Lako podesite postavke temperature ploce za kuhanje pomocu izravnih dodirnih kontrola. Svaka zona kuhanja ima vlastitu regulaciju snage pa se postavke topline jasno vide i lako mijenjaju. A kako se radi o jednoj glatkoj površini, cišcenje je jednostavno.