Prikaz 1–12 od 65 rezultata

Zvučnik HAMA PIPE bluetooth 2.0, crni

161.20KM Sa PDV-om
Na jezeru, na pikniku ili samo u dnevnoj sobi - muzika nas prati na pametnim telefonima i tabletima - ali nažalost bez pravog zvuka. Prijenosni zvučnik omogućava da vaši omiljeni hitovi odjekuju u moćnom zvuku od 360° putem Bluetooth-a - za dobro raspoloženje svuda! Otporan na prskanje prema IPX4: nemojte paničariti u slučaju iznenadne kiše - zvučnik je otporan na prskanje i omogućava dobru muziku čak i po lošem vremenu Pravi bežični stereo: povežite dva zvučnika preko Bluetooth-a i postavite ih bilo gdje u prostoriji za pravi stereo zvuk Sa unutrašnjim / vanjskim načinom rada, možete optimalno prilagoditi zvučno iskustvo okruženju pritiskom na dugme, visoki tonovi i bas se automatski podešavaju

Torba Port TOKYO III 15,4” za laptop i mobilni printer

142.60KM Sa PDV-om
Profesionalna torba za računare sa više zasebnih odjeljaka je dizajnirana za nošenje i zaštitu opreme. Ono što čini ovu torbu specifičnom je posebni pretinac za printer ili projektor. Prednji i stražnji džepovi s patentnim zatvaračima omogućuju veoma lak pristup telefonu, olovkama, posjetnicama, punjačima... Torba je napravljena od čvrste balističke najlonske tkanine koja obećava izdržljivost u različitim uslovima.

Ruksak Port MANHATTAN 15/17”

136.40KM Sa PDV-om
Manhattan je poslovni, veoma izdržljiv ruksak, koji nudi optimalnu zaštitu za Vaš prenosni računar. Ima podstavljenu unutrašnjost, pretinac za tablete od 10", te dvostruke pretince sa organizatorom za pohranu dokumenata i pribora. Logotip i patentni zatvarači su metalni, što osigurava visok kvalitet.