Prikaz 1–12 od 29 rezultata

Show sidebar
Zatvori

Torba Port TOKYO III 15,4″ za laptop i mobilni printer

131.44KM Sa PDV-om
Profesionalna torba za računare sa više zasebnih odjeljaka je dizajnirana za nošenje i zaštitu opreme. Ono što čini ovu torbu specifičnom je posebni pretinac za printer ili projektor. Prednji i stražnji džepovi s patentnim zatvaračima omogućuju veoma lak pristup telefonu, olovkama, posjetnicama, punjačima... Torba je napravljena od čvrste balističke najlonske tkanine koja obećava izdržljivost u različitim uslovima.
Zatvori

Ruksak Port MANHATTAN 15/17″

130.20KM Sa PDV-om
Manhattan je poslovni, veoma izdržljiv ruksak, koji nudi optimalnu zaštitu za Vaš prenosni računar. Ima podstavljenu unutrašnjost, pretinac za tablete od 10", te dvostruke pretince sa organizatorom za pohranu dokumenata i pribora. Logotip i patentni zatvarači su metalni, što osigurava visok kvalitet.
Zatvori

Tastatura i miš HP Pavilion žična Combo 400 (4CE97AA)

86.80KM Sa PDV-om
Praktičan i kvalitetan set - HP tastatura i miš, koji će Vam olakšati rad i svakodnevne zahtjeve!
Zatvori

Tastatura HP USB Business Slim

79.36KM Sa PDV-om
Moderna HP USB Business tastatura omogućuje brzi unos podataka i dizajnirana je za HP poslovne računare.
Zatvori

Ruksak Port HOUSTON 17,3″

76.88KM Sa PDV-om
Houston ruksak je moderan ruksak, dizajniran sa posebnim odjeljkom za prenos laptopa. Podstavljeni pretinac pruža optimalnu zaštitu prenosnog računara. Poseban odjeljak za tablete do 10,1'', pretinac za pohranu Vaših dokumenata, sa prostranim prednjim džepom, omogućavaju Vam da svoje stvari jednostavno organizujete i prenosite gdje želite. Ergonomska leđa i naramenice garantuju veliku udobnost.
Zatvori

Miš Port RECHARGEABLE WIRELESS PRO

55.80KM Sa PDV-om
Ovaj vrhunski bežični miš će Vam pomoći da sve svoje zadatke obavljate efikasno i produktivno. Wireless 2,4 Ghz tehnologija, uz punjive baterije i dobar DPI ovom mišu omogućavaju izuzetnu funkcionalnost i praktičnost, a uz sve to i izgleda odlično.
Zatvori

Ruksak HP 15.6 Classic Backpack (1FK05AA)

53.32KM Sa PDV-om
Napravljen od vodootpornog materijala, klasičnog dizajna, omogućava Vam siguran i udoban prenos Vaše opreme gdje god to Vi želite.
Zatvori

Miš Port OFFICE SILENT bežični

43.40KM Sa PDV-om
Elegantan i ergonomski dizajniran miš, koji će Vam olakšati uredski rad, sa ukupno 5 tipki. Krasi ga što je izuzetno tih, te uz wireless 2,4 Ghz tehnologiju (10 metara razdaljine) - osjećat ćete se slobodno i nosit ćete ovaj miš svuda.